Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonka z wielkopollski

Śniło mi się dziś ,że mam męża , masakra

Polecane posty

Gość łobuss
no to dawaj tylko nielec w kulki

Gość łobuss
no fajna jestes :) urodziwa z CIebie kobitka ;) i taka wesoła bym powiedział:)

no nie lec w kólki nie dai sie prozić no wrzóć foto :P

Gość łobuss
zaimponowalas mi sobą, z fizycznosci oczywiscie. Pogadac tez z tobą idzie. Takie laski mozna na necie spotkać, dziwne myslałem zawsze ze tu same brzydule siedzą, i udaja jakie sa piekne.

Gość łobuss
NO ja tez wlasnie, sie dziwie, Wiesz co oklamalem Cie wczoraj, bo mam żone i dziecko, ale naprawde mam 23 lata. Jak bym był sam to bym normalnie sie z tobą spotkał ;) nawet dzisiaj :)

Gość łobuss
Czemu przeciez sie przyznalem. Jak bym Ci od razu napisal ze mam dziecko bys pewnie ze mna niepisala, a tak. Albo jak był bym kłamcą, mogl bym sie z tobą umówić, i sie spotkać. nawet bys nieiedziala ze mam zone i dziecko. I co ty na to??

Dlaczego miałabym nie pisać? Mam znajomych w takiej sytuacji, i co, mam z nimi nie rozmawiać? Poza tym, zakładasz ze umówiłbys się ze mną. Ale ja moze nie umawiam sie z facetami z kafe? :P

Gość łobuss
Ja nie zakładam Ja to wiem, że byś sie ze mną umówiła. :P Ale problem umówili byśmy sie na gg, a nie na cafe :););):);) Ale sytucja, samo życie, dziecko to piekna sprawa, niewyobrazam juz sobie zycia bez mojej córeczki. (bez żony sobie wyobrażam ) :p

Gość łobuss
Bo małżeństwo to grób miłości. Niewychodź za mąż popieram decyzje ;) Naprawde wolał bym być z moja ale bez ślubu

Gość łobuss
Wiesz co Ci powiem, to nie ja zadecydowałem do konca :) ale w gruncie rzeczy jestem szczesliwy

Gość łobuss
mielismy zamier z moja wziac kiedys slub, ale dziecko wlasnie szybciej podjelo decycje.

Gość łobuss
proza czy nie proza, jest zajebiście. mam córe i zajebista zone, i cale zycie przed soba :) jest gitara

Gość łobuss
myślałem ze sie uśmiechnełaś pod nosem z tego :). A jestes z natury szczera czy raczej manipulujesz w zwiazku facetem??

Gość łobuss
fajna laska jestes, az mi sie zrobilo szkoda. Jak był bym kawalerem, to by dzisiaj do Ciebei przyjechal na pogaduchy w realu, zaimponowalas mi.

Gość łobuss
Chodzi mi o charakter, fajna laska jestes ;) z wygladu też jestes ładna, ale wyglad to nie wszystko. Co z tego, ze fajne bzykanko, jak w glowie echo. i po tym bzykaniu niema o czym pogadac, niema sie zadnego wspulnego celu.

dokładnie mam to samo podejście do sprawy co Ty :P I to się liczy w dwie strony, teraz faceci to tez takie męskie pustaczki nastawione narcystycznie do siebie

Gość łobuss
puste zycie z takim czlowiekiem, jest. Byłem chwile kiedys z takim "workiem na sperme" ale chwile, bo sam sex to nie wszystko. Dwoje innych ludzi , dwa rozne spojrzenia na zycie i potrzeby.