Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania21111111111111111111111111

pytanie do studentów..

Polecane posty

Na pierwszym terminie pani dr pozwoliła zdawać egzamin bez wpisu z ćwiczen ponieważ nie było pani mgr od ćwiczeń. Do tej pory nie uzyskałam wpisu zreszta nie ja jedna. dzisiaj byl drugi termin poprawka. Pani dr się pytała się o zaliczenie czy mamy zaliczone bo nikt z naszej trójki nie miał wpisu . ja odpowiedziałam tak jak pozostałe dwie dziewczyny ,że mam to zaliczenie. Problem w tym ,że nie jestem pewna czy nie miałam jakiś nieobecności i czy nie będę musiała zaliczać ćwiczen Ale jakoś wtedy o tym nie pomyślałam i powiedziałam ,że mam zal tylko nie mam wpisu Co myślicie? iść do tej pani dr i wyjaśnić tą sytuacje i powiedzieć ,że mi się pomyliło czy iscpoprostu na zaliczenie? W sumie jakbym zdała to za pierwszym terminem to też by było bez zaliczenia i to z jej zgodą oficjalną

Gość nbmnb
nie wracaj sie, idz na zaliczenie

Gość ales ty glupia
masz zdac zaliczenie u pani mgr jak wroci albo poszukac innego cwiczeniowca i wyjasnic sytuacje poprosic zbey zapytal wstyd studentka a nie potrafi pomyslec ja bym nie oozwilila zdawac egzmainu bez zaliczenia jest masa cowczeniowcow ktorzy mogli cie zapytac jak ty chcesz indeks oodac z ocena a egzaminu ale bez oceny z cwiczen ?? normalna jestes

Ta pani dr jest raczej wyrozumiała więc jakbym do niej poszła i szczerze powiedziała jak jest..to pewne by to odpuscila wogóle. tylko nie wiem czy nie prościej było by poprostu iść na to zaliczenie i powiedzieć ,że pani dr zgodzila sie przepytać bo tak było..

Gość ales ty glupia
i w ogole to wasz problem zeby miec ocene z cwiczen bylo kilka mies na zdobycie zlaiczenia a teraz haslo no nie mam zaliczenia bo pani mgr nie bylo no jak w przedszkolu

Nie chce oddać bez wpisu z ćwiczeń tylko poprostu boje się czy nie będzie z tego jakiejś afery ,że mam zdany egzamin ,a zaliczenia nie . a ja powiedziałam tej pani dr ,że nie mam tylko wpisu bo może i tak jest ,ale pewnosci to nie mam czy nie będę musiała odpowiadać...

Gość nie dostanie przeciez
wpisu z egzamu jesli nie bedzie miala wpisu z zaliczonych cwiczen... jak oblalas i bedzies zdwac w 2 terminie cwiczenia to babka labo poprostu wpisze ci ocene z egzamu w 2 czy tez 3 terminie, albo jak sie wkurzy uwali cie... zalezy od jej humoru raczej

no tak się złozyło jakoś,że nie mam wpisu z ćw mój bład bo nie przypilnowałam tego wczęśnej..

nie dostanie przeciez - Teoretycznie nie powinno tak byc ,ale ona dala wpis ze zdanego egzaminu normalnie

czyli w skrócie . mam egzamin zdany w poprawkowym terminie ,ale nie mam zaliczenia i nawet nie wiem czy nie będę jeszcze musiala z tego zaliczenia odpowiadać mimo,że ta co nas egzaminowała mysli ,ze brakuje mi jak wszystkim tylko wpisu

Gość masz zdany egzamin
normalnie więc czym się martwisz? Idź po prostu na zaliczenie i tyle

up