Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopa maryna

bagaz podreczny pytanie

Polecane posty

Gość dopa maryna

jutro lece do polski wizz air'em czy moge do bagazu podrecznego wziasc prostownice do wlosow i kosmetyki typu; tusz do rzes,podklad,cienie???

haha, Zdesperowana, staram sobie wyobrazic tusz do rzes w tubce 100ml :D:D:D dobre! Ja czesto mam kosmetyki w podrecznym - przechodzi bez problemow. Kremy i perfumy do woreczka ale tuszu nigdy mi nie kazali.

ale krem moze miec powyzej 100ml, wiec nie o tusz mi chodzilo wiadomo! niewazne co ci sie udalo, raz ci sie uda raz nie uda, tusz to liquid wiec musi byc w woreczku, kolezance zabrali blyszczyk. mi sie udalo kilka razy z jogurtami i soczkami w kartonikach no i co z tego?

Gość dopa maryna
kupilam sobie w tesco woreczki do zywnosci wielokrotnego uzytku,to chyba moga takie byc??

Gość djadajs
zono a moze wiesz jak to jest z tym bagazem za 15 euro?? ja wykupujac bilet zaznaczylam opcje bez bagazu (myslalam ze jest tak jak w rajanerze czyli bagaz podreczny do 10 kg a za ten checked in trzeba dodatkowo placic. a teraz nie ejstem pewna. czyli ten za 15 euro to podreczny? czy dodatkowy??

na lotnisku sprzedaja te woreczki za 1 funta. ale mozna je kupic w sklepie! wazne zeby mialy z gory zapiecie takie zasuwane i nie wazne czy z tesco czy morrisona czy gdzie indziej. jak placisz za bagaz to za ten checked in czyli mozesz miec podreczny i duzy oodajesz. moja znajoma lata tylko z podrecznym i nigdy nie placi za bagaz.

Gość ssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaa
Prostownicę raczej nie, to może podejść pod niebezpieczną rzecz.

Gość anna noowa
to nawet nie musi byc w specjalnym woreczku ale w po prostu takim, prze ktory dokladnie widac. moze byc przezroczysta kosmetyczka taka ja sa w bootscie. jesli sie nie wpakuje tego do 'woreczka' to nie zabieraja. po prostu moga przetrzepac torbe.

Gość mam bugaboo frog
na lotnisku 1 woreczek 50 p. - w tesco tyle zaplacisz za paczke a reszte uzyjesz w kuchni :) Wrzucasz wszystko do woreczka i tyle, do podrecznego bagazu.