Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luna Moon

Parkowanie blisko domu

Polecane posty

Witam. Temat dotyczy parkowana w poblizu domu wolnostojacego. Ow dom stoi obok parkingu przed moim blokiem i ten dom i parking sa oddzielopne chodnikiem. Dzis mieszkanka tego domu zaczela mnie straszyc dzielnicowym, poniewaz zaparkowalam tylem do jej posesji. Jej argumenty byly moim zdaniem bezpodstawne , poniewaz parking nalezy do bloku to po pierwsze. Po drugie samochod nie najechal na chodnik i a przestrzen dla pieszych nie byla zablokowana. Mieszkanka wmawiala mi ze takie parkowanie jest zabronione, poniewaz auto stoi w odleglosci mniejszej niz 10m. Po wejsciu do domu specjalnie sprawdzalam przepisy dotyczace parkowania i nic nie znalazlam. Jesli cos przeoczylam prosze o podanie linku z tym przepisem, o ktorym mowia ta kobieta

Gość nie zgadzam się z tobą!
może chodzi o to ,że zaparkowałaś tyłem do jej domu i jak będziesz auto zapalać to spaliny polecą prosto w jej okna:)

jesli mam byc szczera :O spaliny zanim by jej do okna dolecialy musialyby pokonac krzewy, drzewa :O wszystko by sie porozpraszalo w powietrzu... zreszta spaliny nie musza zawiewac od mojego samochodu, od innych tez. jednakze ja pytam czy jest gdzies taki przepis czy ona po prostu i przekazala swoj samosad ...

najlepiej jak zadzwonisz do straży miejskiej i tam ci odpwiedza , ale skoro parkowałaś na parkingu no to nie wiem czy ta kobieta miała rację, przecież ten paking ktoś "stawiał " i raczej nie była to samowola budowlana a więc musiał spełniać pewne warunki.

dowiedzialam sie od ojca ze ona juz miala pretensje jak nasz blok stawiali ze za blisko stoi :O na caly blok i wszystkich mieszkancow chyba jest obrazona

wiesz postawili kolo jej domu taką landarę(blok) to nie ma się co dziwić , że się buntowała:D, ale to nie wasza wina tylko tych co wydali na to zgodę. Jak sie będzie dalej burzyć to niech wezwie policję i sprawa się raz na zawsze zakończy bo jej wytłumaczą co i jak i kto ma rację i straci argumenty.