Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujowy narod

POLAK POLAKOWI WILKIEM!!! szczególnie za granicą!!

Polecane posty

Gość ujowy narod

dlaczego polak polakowi zawsze jest wilkiem za granicą? dlaczego nasz narod jest taki glupi i nie chce sobie pomagac?! jak polak potrzebuje pomocy za granicą od innego polaka to znajdzie sie w dupie i bedzie mial przesrane, bo rodacy maja wyjeeebane na siebie nawzajem, jedyne co potrafia to olac! nic dziwnego ze mamy przesrane!

Gość zazdrość we krwi
bo katoliki tak już mają

Gość ujujuj
nawet w najdrobniejszej sprawie nie pomoga, psy yebane

Gość ujujuj
i co, teraz milczycie egoisci jedni?

Gość nawet ćklanki
kiślu nie usyco :(

Gość ujujuj
inne narodowosci pomagaja se za free, tylko u nas same chamy i egoisci

Gość A jak pomagać
jak za każdym razem gdy pomożesz to tak się ci odpłacą,że tracisz wiarę w drugiego człowieka!Ja właśnie jestem w takiej sytuacji.Pomagałam z mężem jak tylko mieliśmy możliwość.I co?I dziś jesteśmy w czarnej dupie.Powiedzieliśmy sobie DOŚĆ.Już nigdy nikomu nie pomogę.Mam swoją małą grupkę sprawdzonych przyjaciół i tak niech zostanie.

Gość ujujuj
to nie wiem na kogo musialas trafic, ze pomoglac i wykorzystali. w kazdym razie w innych krajach, np w holandii ludzie sobie bezinteresownie pomagaja nawzajem w prostych rzeczach, a polacy jak sa za granica nawet prostej rzeczy dla siebie na wzajem nie potrafia zrobic, bo nie i h! i nie chodzi mi wcale o takie rzeczy przez ktore mozna samemu stracic, tylko o udzielenie paru informacji, zwyklej pomocy w stylu co gdzie i jak zeby cos zalatwic. nie, polacy nawet takiego czegos nie potrafia dla siebie zrobic. chamy.

Gość Jacek Szafałowicz
Nigdy nie pracujcie u żydam polaka czy murzyna!

Gość A jak pomagać
ujujuj -ja nie piszę o takiej pomocy-jak udzielenie informacji,pomoc w wypełnianiu dokumentów bo to mały pikuś.Piszę o dziewczynie,dobrej znajomej z PL.Miała nieciekawą sytuację w PL.Ściągneliśmy ją do siebie,mieszkała i żyła na nasz koszt przez 3 miesiące.Mąż załatwił jej jedną pracę,potem drugą.Po trzech miesiącach ściągneła tu swojego narzeczonego i poszli na pokój.Mąż jemu też załatwił robotę.Po 3 dniach okazał się,że wynajeli pokój od oszustów i zamieszkali u nas na dwa tyg by odłożyć kasę na pokój z agencji.I teraz ja miałam iśc do pracy tam gdzie ona,ale ona wkręciła swojego narzeczonego.Wie jaka u nas jest sytuacja.Wie,że mąż załatwiał tą pracę dla mnie.I teraz wielka obraza majestatu bo ona była pierwsza.Pozostał mi niesmak i żal.Rozumiałabym gdyby mieli tragiczną sytuację ale oni razem mają i tak bez tego etatu niezłą kasę.Mogli sobie odpuścić i poczekać na inną okazję.Mnie ta praca odpowoadała ze względu na godziny.Mamy dzieci i dla nas to było idealne rozwiązanie.Ech,szkoda gadać:-(

Gość A jak pomagać
I jeszcze jedno-może by nas to tak nie zabolało gdyby nie ich gadka.Jak oni to są nam wdzięczni,że obcy ludzie im tak pomogli,że Polacy to taki wredny naród,nie chce pomagać a tu proszę jednak są tacy co mogą i chcą,I oni nigdy nam nie zapomną jak im pomogliśmy i zawsze możemy liczyć na nich,że w każdej sytuacji nam pomogą,bo będą pamiętać ile nam zawdzięczają.Dla nas to było krępujące,bo nie zrobiliśmy tego dla poklasku ale ze zwykłej życzliwości.

Gość A jak pomagać
Cholera,minęły 4 dni a ja nadal nie mogę się pozbierać po tym co nas spotkało:-(

Gość J00reek
Bo Polak to biały murzyn , mentalność czarnucha , musi mieć nad sobą Niemca albo Żyda z batem

Gość ja jz pomagac nie bede
zalatwilam w sumie obcej osobie prace.Dalam mieszkanie, wyzywienie.Przed przyjazdem pytal sie co i jak wiec mu powiedzialam realia np.ze mieszkania/pokoje sa puste i nie ma mebli wiec niech sobie wezmie spiwor(bo nie wiedzialam ze u mnie bedzie miedzkal).Pomoglam zalatwic prace.Razem z mezem prowadzilismy restauracje codziennie obiady mial u nas za free itd.Po roku uslyszalam ze jestem skapa dupa bo zalowalam mu koca bo mu powiedzialam zeby wzial sobie spiwor, pomijaja to ze jak byl w moim mieszkaniu to logiczne ze wszystko uzywal nasze.Kupilam samochod to takze dostal do dyspozycji.NIGDY WIECEJ na koncu zbuntowal moich pracownikow przeciwko mnie i prawie mi biznes padl bo zostalam bez ludzi z minuty na minute(ludzie ktorzy pracowali dla mnie 5lat i dluzej).Wole dac na chleb czarnemu niz pomoc jakiemukolwiek polaczkowi

Gość ja jz pomagac nie bede
a najlepsze ze ja sie mam dobrze a on do Pl zamierza wracac bo pracy mie na i znajomosci

Gość stul pysk nastroszony komuchu!
:o

Gość J00reek
Pan Hitler i pan Stalin potrafili by rozwiązać ten problem , nauczyli by ich kultury

A ja pomagalam ! i pomagac bede!! bo taka jestem! Ale prawda jest to ze Polak-Polakowi wilkiem...ha ha....i to nie koniecznie ze granica... w kraju jest to samo.....W zawisci to chyba jestesmy "mistrzami swiata" ha ha...i w notorycznym narzekaniu , na wszystko i na wszystkich.....

Gość dopowiem cos do postu samos
nie dosc,ze narzekaja,nic im nie pasuje,sa falszywie wdzieczni,to jeszcze do tego maja postawe:"mi sie wszystko nalezy i to najlepsze"-roszczenia,roszczenia,wielkopanskie roszczenia,a od siebie nic procz falszywej wdziecznosci.Pomozesz takiemu,to jeszcze potem Ci doope obrobi i focha strzeli,bo mu jakis drobiazg nie spodobal i jeszcze powie,ze jestes sknera i egoista:O nie dla pomocy Polakom za granica (nie mieszkam w Pl).Zakichane,leniwe,wyrachowane cwaniaczki,ktore biora cala reke,jak poda im sie palec i jeszcze narzekaja,ze malo.

Gość trzeźwy pijak
Szwab szwabowi też jak i kacap kacapowi! tylko żydzi się nie biją!