Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooonnnaaoooonnnnaaa

prostownica i włoski

Polecane posty

Gość ooonnnaaoooonnnnaaa

od jak dawna prostujecie włoski i jkaka jest ich konndycja?? piszczie czy prostyjecie co dziennie. ja już prostuje włosy od 7 lat. włosy nie są moze w najlepszym stanie ale i w najgorszym troche popalone końce ale nie wypadają tak normalnie raczej 100 włosów dziennie jak byc powinna łamią sie tylko przy prostowaniu. oprucz tego myje wlosy co dziennie :/ takie skrzywienie hehebo na nastepny dzien wyjada mi sie tłuste. uzywam do prostowania jedwabiu. najdłuzsza przerwa to jakies 2-3 tyg. bez prostownicy:/ mozna sie odtego uzaleznic :/

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa30
ja jestem uzależniona od prostownicy uzywam je tez jakies 7 lat nie wyjde z domu jak nie wyprostuje po umyciu i wysuszeniu suszarka nie moge na nei patrzec dopoki nie wyprostuje bardzo zniszczonych nie mam podcinan co jakies 3 mce do tego rozjasniam je

Gość ooonnnaaoooonnnnaaa
tez rozjasniam włosy mam za ramiona zapuszcam je. toznaczy robie pasemka co jakies pare miesiecy. hehe boje sie ze sie kiedys obudze bez włosów odtej prostownicy kiedys miałam taki sen :/ horror az obudziłam sie i poszłam sprawdzic do lusterka czy jeszcze sa na swoim miejscu przewrazliwienie :/

Gość fjkhfvjh
ja też codziennie myję i prostuję włosy, a jak nie prostuję to lokówka więc na jedno wychodzi.. prostownicy używam niemal dzień w dzień od jakichś 5 lat ale bardzo dbam o włosy ( pomijając maltretowanie prostownicą) i mam lśniące wyglądają zdrowo, miękkie i takie tam:)

Gość sdcfsdscfrv
6 7 lat:/ i chyba nie sa bardzo znisczone teraz dbam o nie. Jak bylam mlodsza to propstowalam beznadziejna prostownica bez sprayu ochronnego i codzien czasem dwa razy dzienie mialam zniszczone. Teraz uzywam wielu dobrych kosmetykow prostopwnicy ghd i prostuje co 3 dni mniej wiecej po kazdym myciu. I wlosy nie sa w idealnym stanie ale dobrym