Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabymto

Czego mi brakuje w łózku...

Polecane posty

Gość chciałabymto

1.Chciałabym żeby mój facet nie miał oporów by kochac się ze mną podczas okresu. 2.Chciałabym by częsciej, sam z własnej inicjatywy doprowadzał mnie do orgazmu ustami, a nie jak teraz nurkuje mi między nogi jak skazany na smierc. 3.Chciałabym, by zajął się mna analnie, polizał mnie tu i tam... 4.Chciałabym by częsciej inicjował nasze stosunki Moze kiedys się doczekam... lo

1.Chciałabym żeby mój facet nie miał oporów by kochac się ze mną podczas okresu. a co w tym przyjemnego? 2.Chciałabym by częsciej, sam z własnej inicjatywy doprowadzał mnie do orgazmu ustami, a nie jak teraz nurkuje mi między nogi jak skazany na smierc. hmm. może ta jego mina skazanego na śmierć wynika z pewnej niecheci powodowanej kiepską higieną? mówie tu poważnie.. oprócz mycia cipki należy myć też pupe i to dość mocno, mydłem a nie jakimis lactacydami! czasem dobrze paluszek z mydłem lekko wsadzić do pupki. Wiem że malo kobiet o to dba. 3.Chciałabym, by zajął się mna analnie, polizał mnie tu i tam... analnie, j.w., do tego lewatywka lub ostatni posiłek i wypróżnienie parę godzin przed. 4.Chciałabym by częsciej inicjował nasze stosunki wystarczy że ubierzesz się dla niego wieczorem w coś fajnego (nie musi być seksi bielizna), pochodź w domu ubrana tak jak wychodzisz w gości.. a nie w dresie i z maseczką na twarzy. I najważniejsze. Czy kiedykolwiek opowiedziałas mu o tych pragnieniach? Bo nikt nie jest telepatą i w myślach czytać nie umie. To są oczywiście przykłady , a nie ocena z mojej strony, bo nie wiem jak jest u Ciebie z tym. Na przykładzie szybciej się inteligentnym ludziom wyjaśnia. Moze kiedys się doczekam... lo

Gość łobuss
dziewczyny lubicie anal?? BO mnie to obrzydza np. jak by mnie do tego moja namawiala to raczej bym sie niezgodził.

Mnie chłopak mnie na niego namawia, jak się odprężę jest mnie też cudnie.

Gość łobuss
summer 19 Powaga w kakaowe oczko jest przyjemnie???? Nieboli Cie to??

Gość łobuss
a orgazmu dostałaś tak analnie??

Gość łobuss
a pochwowy miewasz?? bo ja jestem specjalistą w pochwowych :) ;) Żartuje ;)

Gość łobuss
Pożartować se chcialem, przeciez to tylko głupie forum. mozesz napisac tu wszystko, co za wstyd??? Ja chce sprubowac sexu z dwoma kobietami na raz.

Gość łobuss
ja nieiwem, na forum pisze takie glupoty ze az samsie z tego smieje, a niekturzy sie wstydza, przeciez nikt ich tu niezna. twarza nielaca za to, to co im zalezy

Dla mnie moje orgazmy to nie głupoty, mam je i to jest najważniejsze :D

Gość łobuss
no to chyba ze tak, musisz byc strasznie niedostepna, niemasz dystansu do siebei dziewczyno.

Gość ...___...___...___...___...
"Nie" z czasownikami oddzielnie analfabeto, posłuchaj Ali.

A ja chyba jestem ta jedna z najszczesliwszych kobiet, nic mi nie brakuje w lozku. Tz. z mezem w lozku wszystkiego mi brakowalo, namietnosci, pozadania, adrenaliny, ale z kochankiem to juz inna bajka. Jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie.

weź się zastanów co ty wogóle piszesz, nie wiesz że tu zaglądają same dzieci w wieku 12-18. emocjonalnie jesteś na ich poziomie. mąż cię nie pociąga to po co za niego wychodziłaś, z kochankiem jest jak w bajce, weź ty lepiej zajmij się domem, mężem, dobrze że dzieci nie masz, przez taka jak ty małżeństwo moich rodziców się rozpadło. szkoda słów na takie jak ty, nie jesteś godna być kobietą.