Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorkieort

Czy można wybaczyć matce

Polecane posty

Gość biorkieort

która czworo dzieci oddała do domu dziecka, nie interesowała się nimi,co najwyżej chciała kasę jak już pracowały, nie pamiętała o urodzinach, świętach. Teraz umiera na raka. Powiedzcie....

Gość biorkieort
Dlaczego mi jest smutno...chcę być taką suką jak ona

Gość każdy kiedyś umrze
wydaje mi się że nie wybaczyłabym, a to że ona umiera to coś zmienia? czy matka chce żeby jej wybaczyć, czy zrozumiała o jak bardzo skrzywdziła swoje dzieci? jeżeli takto trzeba by to przemyśleć czy wybaczyć. Pewnie jak by była zdrowa to nie było by tematu.

Gość pewniecięzko
Pewnie jest Ci bardzo ciężko. Opiekujesz się matką? Jak sobie radzisz w życiu? Myślę, że można wybaczyc, ale cięzko bd zapomniec o wyrządzonej krzywdzie...

Gość biorkieort
Ale ona nie chce mojego wybaczenia,mówi że zdechnie i będzie miała święty spokój

Gość yabadabadoo
Trzeba wybaczyć dla spokoju własnego sumienia, tym bardziej jeśli nie chcesz być taka jak ona. Zło można zwyciężyć tylko dobrem.

Gość biorkieort
tak mnie skrzywdziła, wybaczyłabym jej gdyby chciała ale ona nie chce,gardzi mną

Gość z dachu
Tak, wybaczyć trzeba dla własnego spokoju i równowagi. Nie musisz jej tego mówić, wybacz jej tak w swoim sercu, bo trzymanie nienawiści nie jest dobre dla Ciebie samej.

Gość ...małolatka...
To niech sobie gardzi, co Ty możesz jeszcze więcej zrobić? Błagać ją, żeby nie gardziła Tobą? Taki człowiek widocznie i już nie zmienisz tego.