Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta...

test ciążowy-pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość kto pyta...

witam podejrzewam ze moge byc w ciazy-choc kilka mies.temu test wyszedl negatywnie mam takie pytanie do Was: gdybym faktycznie byla w ciazy bylby to 4/5 miesiac czy gdybym teraz zrobila test ciazowy to wyszedlby pozytywnie gdybym byla w ciazy? do gina mam wizyte dopiero na 10 marca, dlatego nie wiem czy zrobic test?czy jesli mam 4 miesiac np.to czy test wyjdzie pozytywny?? kilka mies.temu test wyszedl negatywnie i lekarz tez ciazy nie widzial na usg ale ja jakos mam dziwne obawy ;/ prosze o odpowiedz.

Gość sorry ale uzyje mocnych slow
jadnym slowem popierdolilo ci kobieto i to calkiem :O jak mozesz byc kurwa w ciazy jak w niej nie jestes ? i to niby od kilku miesiecy :O coraz wiecej ludzi jebie na leb

Jesli jestes w ciazy, wyjdzie pozytywny. A miesiaczek nie mialas? Mialas? 4-5 miesiac to dlugo na podejrzewanie ciazy.

Gość 85555
jeśli zrobisz test ciązowy a jesteś w ciązy to oczywiście wyjdzie pozytywny. test sprawdza czy jest hormon ciążowy - jak się jest w ciązy, to hormon chyba raczej też jest :)

Gość killerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
autorko a jakie masz objawy?miesiaczki masz??

Gość kto pyta...
do sorry ale uzyje mocnych slow moze wrzuc na luz bo ci zylka peknie nie wypowiadaj sie skoro nie masz nic madrego w zanadrzu nie gadam z burakami :P

no alesz kurna nigdy nie klne ale jak czytam takie cos jak ty wlasnie napisalas :P miewasz okresy ale coz wbilas sobie do lba ze jestes w ciazy booooooooooo masz objawy ale jakie kurna objawymasz ? NIE NIE JESTES W CIAZY I NAPEWNO NIE JESTES W % MIESIACU KPW????

Gość kto pyta...
wlasnie na poczatku nie mialam dlatego poszlam do lekarza dal mi jakies tabletki i okres sie pojawil;/

Gość kto pyta...
buraku spadaj :P

:P nie nie bede spadac:P no tak dal ci bromegron czy jak to sie pisze badz luteine ona potrzymuje ciaze jesli bys byla badz wywoluje okres jesli brak ciazy teraz KPW?:P ty lepiej udaj sie do lekarza aleeeee nie z powodu domiemanej ciazy tylko sprawdz hormony i tarczyce radze :Pbys pozniej klopotow nie miala :P:P

sorry za bledy:P

Gość killerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jezeli okres sie pojawil to w ciazy nie jestes!nie schizuj sie!!! sorry ale uzyje mocnych slow ma racje! na Was czyli takie co co chwile sie schizuja jest tylko jeden sposob-kop w dupe na uspokojenie!!!

Gość sdafadsfsad
Gdzieś tu kiedyś pisano że w trwającej już jakiś czas ciąży test jej nie wykarze bo poziom hormonów jest już zmieniony i niewykrywalny. (Nie wiem dokładnie o co chodziło.) Co do ciąży-nieciąży, to zdarzają się ciąże praktycznie bezobjawowe i z krwawieniami więc pytanie nie jest bezzasadne.

Gość a po co jej
tarczyca czy hormony? co jej to da? znalezli sie lekarze kafeteryjni :)

co jej to da? ewidentnie kobieta vel .dziewczynka ma problemy z hormonami a tego tak nie moze zostawic one rowniez moga byc spowodowane problemami z tarczyca proste ? proste zreszta niech idzie z ta ciaza :D:D a co lekarz sie usmieje :D:D bo z hormonami u niej wporzadku :D:D:D:D

czy tu kurwa dzieci siedza ? bo nie wierze ze kobiety moga byc tak zacofane :O nie wierze 🖐️ jak ma czlowiek nie klnac buahaha :d

Gość a na jakiej
podstawie twierdzisz ze mam cos z tarczyca? ze raz okresu nie dostalam? no przepraszam ale lekarzem to ty chyba nie jestes a zaden nawet lekarz przez neta diagnozy nie stawia :P mam powiedziec zeby dal mi skierowanie na tarczyce bo...lekarz z forum postawil taka diagnoze? :) no wez sie zastanow.

Gość wiedzialam ze zakaldanie
tutaj tematu jest bez sensu bo zaraz jakis idiota/idiotka sie znajdzie ale nie qrwa cos mnie podkusilo to mam. pierdol sie jebana kuro domowa.

te moze przeczytasz z zrozumieniem napisalam bys zbadala hormony i tarczyce (bo rowniez i tarczyca moze byc problemem u ciebie ) ale hormony sa na 1 miejscu glupia cipo :O widac zes tepa jest jak strzala idz z ta ciaza do lekarza :O:O boze trzymaj mnie trzymaj tak jestes w ciazy i urodzisz bachorka za kila miesiecy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

aaa i lepsza tepiaro jest diagnoza moja niz twoja z ta ciaza 🖐️ :O:O spierdalaj do ksiazek z biologi i nie wkurwiaj mnie bardziej :O

Gość hahahahaha dobre to!!!
Ty autorko idz nie do ginekologa a do psychiatry!!Ja nie wiem jak można sobie tak ciążę wkręcać.Na prawde trzeba mieć nie równo pod sufitem!!!

sama sie pierdol ty szmateksie :O🖐️ kurwisko jebie sie a nie wie nic o zaplodnieniu kurwa kurwisko z ciebie :D

Gość bachorem to ty jestes
tepa pizdo szkoda ze twoja stara cie nie wyjebala po porodzie do szamba :P co za motloch w tym kraju ;/

pierdol sie :D

dobra spoko wracam do lektury bo jutro sprawdzian huj z polskiego robi zegnam wszystkie tepe pizdy na forum bajj chyba ze zrobie hujowi loda to sprawdzain znow na 5 mi zaliczy wow to jest mysl

te autorko nie podszywaj sie :D i ktos tu dobrze radzil :do psychiatry z toba ale to predko :D:D

Gość ludzie dlaczego
tak zawsze obrzucacie sie blotem jest pytanie to trzeba odpowiedziec a nie to nie pisz glupot jedna z druga bo zasmeicasz forum. nie macie nic w temacie to zamknac pyski.

narobilam dzieci to wiem czy to ciaza czy nie sama mam 5 smykow

haha ty dziecko zacznij sie uczyc bo widac braki u ciebie :D nic innego nie potrafisz tylko zalosnie sie podszywac?

[zgłoś do usunięcia] ludzie dlaczego tak zawsze obrzucacie sie blotem jest pytanie to trzeba odpowiedziec a nie to nie pisz glupot jedna z druga bo zasmeicasz forum. nie macie nic w temacie to zamknac pyski. Bylo pytanie byla odpowiedz ,a ze na tak glupie pytanie nie da rady inaczej odp coz , zycie jest brutalne :D ja mam ubaw z autorki totalna polewke i bawie sie przy tym dobrze :D