Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turituri

jakie anglicy mają podejście do seksu?

Polecane posty

Gość turituri

wiem, że dość dużo ludzi an forum mieszka w anglii itd i chcałabym wam zadać pytanie. Jakie "przeciętny" anglik ma podejście do seksu? Czy traktuje go jako coś normalnego, czy jednak istnieje tam też, tak jak wciąż w polsce, swego rodzaju staroświeckość? Pytam, bo zaczęłam się spotykać z jednym anglikiem i zastanawiam się, w jakim środowisku żył, jeśli chodzi o te tematy :).

Gość dokladnie tak,,,,'
Jak najwiecej, jak najczesciej i gora dwa razy z ta sama laska, po pozniej to juz nuda......Takie maja podejscie.

Gość turituri
on jest miły, zabiega o mnie itd, ale mam wrażenie, że jest BARDZO zdziwiony, że stawiam mu opór.

Gość AnglikPolskiegoPochodzenia
Okay, chcesz wiedziec to powiem, z tego co ja widze to jestescie takie same, Anglicy i Polacy. Widze tych co przyjechaly tu z Polski i oczywiscie urodzilem sie tu i znam Angielska kulture, Polacy nie macie czym sie chwalic, tu na pierwszym miejsci seks, przyjemnosc, alkohol i zdrada. Nie krytikuje, sam w to sie bawie na weekend jak chcem, ale nie piszcie ze Polacy jakies inne sa.

Gość 0101
podobno elementem ich życia seksualnego jest termofor a dokladnie szło to tak: European men and women have sex lives, the Englisz have hot water bottles

Gość 0101
oczywiście the English :)

Gość AnglikPolskiegoPochodzenia
Nie zgodze sie, Angielki to sama przyjemnosc, trzeba umiec ich rozbudzic, oproc tego to nie sa pruderni. Not true about the hotwater bottles, to kiedys moze byla prawda, teraz nie, idz do klubu, pub do londynu, zobaczysz inny swiat.

Gość 0101
come on chyba nie pomyslales, ze pisze to powaznie :)

Gość 0101
(btw - ksiazka z której pochodzi ta opinia świetna, tzn komiczna: "How to be an Alien"

"ale mam wrażenie, że jest BARDZO zdziwiony, że stawiam mu opór. " Tyle polek zaliczył, że ma prawo być zdziwiony.

Gość aha i achhhhh
''How to be an alien" napisał Węgier mieszkajacy w Anglii, czyli chyba prawde napisał :D

Gość 0101
no Wegier, wiem o tym. A prawdy nie napisał, bo po prostu celowo przesadził :)

Ja nie narzekam. Nie ma niestety duzego popędu ,ale bardzo sie stara mnie zadowolić. Przeklada kobiete na siebie. Skupia sie na mnie a sam odemnie nic nie wymaga. Był wrecz zdziwiony jak sama z siebie zrobilam mu dobrze ustami i dlugo z pare nocy nie dawał mi skonczyć. Nie wiedzialam o co chodzi myslalam ze mu sie nie podoba a on po prostu mial taki szacunek i niespodziewal sie ze moglabym to zrobic z wlasnej woli. Lekko nudny, ale bardzo czuly i delikatny.Choc to jest wyjatek pod kazdym wzgledem nie tylko lozkowym i nie mowie tu tylko w pozytywnym aspekcie... Oryginal na pewno.

Gość gość
Anglicy sa nudni strasznie. To prawie bydło to jakie moga mieć podejscie do seksu.Jedyne 3 zainteresowania Anglików seks puby i piłka nożna. To jakie podejscie moze miec czlowiek z takim szerokim wachlarzem tematow do rozmowy.