Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyyyttaaammmm

praca co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość wwrttgnb
a co mamy sadzic,... szuka dziwek ;/ takie osoby jak ty mnie zalamuja ;/

Gość majeczka1987777
Na czym polega praca? Praca hostessy polega na animacji gości i zapewnieniu im miłej atmosfery. Lokale są całkowicie bezpieczne, sama w nich pracowałam i, więc OSOBIŚCIE to gwarantuję. Jest to praca legalna, na umowę-zlecenie

Gość majeczka1987777
ups nie napisałam do tego komenta.Otóż sama zobacz co skopiowalam jak to nawet nie pisze czego jakich produktów masz byc hostessą itp tylko ogólnikowo napisane więc w razie czego moga ci powiedziec --wiedziałaś gdzie jedziesz.!pozatym pewnie ta osoba bała sie napisać tak wprost wiesz...Słuchaj jak chcesz pracować w burdel to jedz ni pisze po złosci ale jak jestes dziewczyna co naprawde chce byc tylko hostessą to sie przeliczysz na 100% jestem pewna ze to wyjazd do domu publicznego albo zabawiania kolesi...

Gość pyyyyttaaammmm
yhym..:( no szkoda...

Gość jola kola
dobre :D od razu czuc ze o burdel chodzi :O naprawde, rozpoznaje takie ogloszenia< sygnaly ostrzegawcze: -wymagana mila aparycja i wiek .. -kontakt 24 na dobe= nadzor nad toba przez cala dobe -animacja gosci, czyli in . "wprowadzenie w ruch" chcesz zaryzykowac- probj , ale z calego serca odradzam, mocno podejrzane, wiem jak ubierac odpowiednio w slowa wymagania , aby nie mogly zostac odebrane jednoznacznie , ale i inna opcja tez nie jest w takim wypadku wykluczona , tylko ukryta pod pewnymi symbolami slownymi

Gość Bartuś Niemot
Kto Cię spłodził to i karmić musi . . .