Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa

Stypendium

Polecane posty

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa

jestem studentką pierwszego roku.Czy za lipiec też otrzymam stypendium, bo chyba zawsze jest na 10mcy przyznawane, pierwsze dostałam za październik, więc na lipiec chyba też przypada

Gość gfhfdssdfgdsgsdg
Nie dostaje się stypendium za lipiec i sierpień!W ogóle to przeczytaj decyzje którą dostałaś i podpisałaś zapewne :P

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa
byłam w dziekanacie już kilka razy po decyzje ale cały czas twierdziły że jeszcze nie mają decyzji a stypendium już otrzymuje ladnych pare miesięcy

Gość gfhfdssdfgdsgsdg
To jak nie masz decyzji to Ci mówię że w wakacje stypendium nie przyjdzie :P

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa
to na jaki okres macie przyznane stypendium na 9mcy ? Na studiach zaocznych

Gość gfhfdssdfgdsgsdg
Ja jestem na dziennych i mam tak że dostaję kasę najpierw w listopadzie z wyrównaniem za październik i później co miesiąc do czerwca.W wakacje nie mam stypendium-jedynie jest w wrześniu.Więc 10 miesięcy :P

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa
znalazłam wzmianke o tym w regulaminie szkoły 8. Stypendia przyznaje się w danym roku akademickim na okres do 10 miesięcy, z zastrzeżeniem 4 ust. 5 oraz 8 ust. 7-10. 9. Stypendia są wypłacane co miesiąc, od października do lutego włącznie w semestrze zimowym i od marca do lipca włącznie w semestrze letnim, przy czym pierwsza wypłata w danym semestrze może mieć miejsce w drugim jego miesiącu.

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa
tyle że musze koniecznie te baby w dziekanacie ruszyć o tę decyzje

Gość gfhfdssdfgdsgsdg
Wiesz co uczelnia to ma inaczej :P Więc najlepiej udaj się jeszcze raz po decyzję,zresztą już dawno powinny Ci ją wydać :P

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa
wiem byłam już kilka razy , tyle że im tyłka nie chce sie ruszyć , z reszta iść do mojego dziekanatu to nerwy na cały dzień popsute przez ich przyjazne nastawienie do studentów;)

Gość gfhfdssdfgdsgsdg
No u mnie też jest nie ciekawie,chociaż ja do nie dawna nie maiłem większych problemów,ale ostatni mnie wysterowali i muszę się tam często pokazywać żeby odkręcić tą nie z mojej wynikła sprawę :(

Gość vdfgdfh
Od października do czerwca otrzymujesz stypendium.

Gość ja w lipcu
dostaje stypendium wiec i Ty zapewne tez

Gość estera1209
a ja mam pytanie otóż mam stypendium przyznane do czerwca; za maj już mam wypłacone; jak to jest; gdy od 2 tygodni nie uczęszczam na zajęcia ( i tak wiem że rezygnuje z tego kierunku i zmieniam na inny) i nie mam zamiaru uczęszczać ale wprost rezygnować też nie będę; czy dostanę za czerwiec stypendium czy też nie?

Gość facebookowa
pewnie ze tak, ludzie chyba cierpią na chorobę sierocą bo trudno im się do dziekanatu przemaszerować i ludzko zapytać ___________ http://tnij.org/ly5g