Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieki za poomoco

jaki kolor ma żołądź u dziecka rocznego?

Polecane posty

Gość dzieki za poomoco

u dorosłego mężzyczny wiem;) a u dziecka? powinna być taka żywo wiśniowa/czerwona??

Gość dzieki za poomoco
uspokoj sie wariatko zauwazylam u synka taki kolor i zastanawiam sie czy to normalne wez sobie cos na uspokojenie bo rece opadają

Gość co za naród.............
idź do lekarza z dzieckiem a nie pisz takich rzeczy nic dziwnego że się wkurwiła.....

Gość pomysl...
Posłuchaj, nie może być żywo wisniowo/czerwony, ma być zaróżowiony. Jest napewno stan zapalny, proponuję linomag. Musisz tylko odchylić napletek i delikatnie posmaruk, a potem ostrożnie ściągnij napletek. Powinno pomóc. Nie radzę pudru, bo się pod napletkiem zbryla. Tylko maść.

Gość pomysl...
Przepraszam, napisałaś żołądź, napewno ma być koloru cielistego , to tyle w temacie. Mam synka i widzę, że jest właśnie takiego koloru.

Ma być koloru cielistego i żaden linomag tylko klotrimazol zwyczajny taki sam jak mamy używają, ale ja mam inny problem bo długo nie zdejmowałam synkowi napletka no może jakieś 4miesiace i zawsze był cielisty różowy a teraz jest taki zabielony i nie jest to mastka która zawsze się dawała osunąć