Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młalolitaaa

MIKRODERMABRAZJA - czego uzywac po?

Polecane posty

Gość młalolitaaa

No własnie, jak w temacie... Przeczytalam kilka wątków i już mi sie zakręciło w głowie. Pewna jestem tylko jednego - filtr 50+ Czytalam,ze zdarza sie,ze ksometyczki nie mowia nic o filtrach,wiec wole sama sie dowiedziec,bo jesli trafie na jakas niedouczona,to tylko ja na tym zle wyjde. Więc jak myslicie - czym smarowac? Czy oleje też moga byc? Czy czyms tłustym i kremy odpadaja?Czy wlasnie tylko kremem?

Gość jhv,hvj,
krem nawilzajacy, jakis mocny, niezapychajacy na noc, cos odbuduwujacego na dzien krem z krem ze stabilnym filtrem min spf 50

Gość młalolitaaa
No takie ogolne rzeczy to ja wiem,ale prosze, pokaz mi ten MOCNO NAWILZAJACY I NIEZAPYCHAJACY krem, bo szukam od paru lat i zawsze jest jakieś ale - jeśli nawilzy - to zapcha i na odwrót.:( :) W tym momencie dysponuje - Ziają kakaową, kremem Babydream z calendulą (wersja i nawilzajaca i ta druga,z cynkiem), mam tez resztkę Lipobase i krem Oilatum soft. Oprocz tego oleje - kokosowy, słodkie migdały i kapsułki Dermogal A+E

Gość młalolitaaa
jesli chodzi o filtry to mam Pharmaceris 30, bioderme 50+, Antheliosa 50+ i Iwostin,takze akurat z nimi nie ma problemu

Gość 0-0-46
Iwostin Rehydian ja stosuję. Zresztą zawsze proszę kosmetyczkę, by mi dała jakiś krem, w saszetkach oczywiście.

Gość młalolitaaa
Rehydrin juz kiedys stosowałam i nie nawilżał mi skóry :(

Gość młalolitaaa
Szczerze mowiac chodziłam juz do kilku kosmetyczek i zadna nie dawała mi nigdy zadnych kremów, moze teraz bedzie inaczej,ale wolę się tez sama przygotowac :)

Gość 0-0-46
A prosiłaś?

Gość młalolitaaa
nie, bo nie sadzilam ze one maja jakies probki lub saszetki,ale spytam, dzieki za podpowedz :)

Gość młalolitaaa
mam jeszcze żel aloesowy. To jak korych z tych moich kremow moge uzywac?? Bardziej interesuje mnie,czy moge uzywac olejów??

Gość 0-0-46
Ja dostawałam chyba z Clareny, taki specjalny po zabiegach kosmetycznych. Ewentualnie pytaj w aptece o próbki.

Gość młalolitaaa
upup

Gość 0-0-46
Ja na Twoim miejscu bym nie używała. Nie rozumiem, czemu po zabiegu nie zapytasz kosmetyczki????

Gość młalolitaaaaaaaa
zapytam kosmetyczke,ale dopiero jak ja zobacze za kilka dni, ale jak juz pisalam - czytalam o przypadkach niekompetentnych kosmetyczek,ktore nie mowily nic o stosowaniu filtrow,albo wrecz dla poprawy kolorytu proponowaly solarium po zabiegu...Takze oczywistą chyba jest rzeczą, że wolę popytac i poczytac,a nie zdać się na jedną osobe :)

Gość ectvv
ja bym nie uzywala ziaji kakaowej

Gość Helaska88

Na pewno czegos mega delikatnego i bardziej aptecznego, jakis alantan octenicare, cos bardziej w tym klimacie