Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkaaaa22

pomocy

Polecane posty

wpadłam i chcemy sie pobrac a ja nie mam pojecia ile takie wesele moze kosztowac prosze miej wiecej o koszty wiecie kamerzysta fotograf sukienka i dodatki i cena za lokal ile ksiadz bierze za en sakramet

Gość zdradzona4567
zależy jak duże wesele chcesz zrobic...im większe tym większe koszty, u mnie w okolicy np wesele na ok 150 osób trzeba szykowac ok 30 tys

Gość --Elka--
Na śląsku na wesele tak na 150 osób to koszt około 25 000 zł... Ale wszystko zależy... Głównie chodzi o lokal... ceny wahają się od 100zł do nawet 500zł za osobę.

Gość quescik
Witaj :) Wejdź sobie na wirtualny dom weselny www.allewesele.eu - tam, przy każdej usłudze, znajdziesz ceny. Ofert jest cała masa, jest w czym wybierać :) Powodzenia i pozdrawiam!

Gość ....izabela26........
Możesz wynająć jakąś salę bez obsługi, będzie taniej. Obsługę, tj. kucharza i kelnerki, możesz wynająć oddzielnie. Nawet w remizie z powodzeniem możesz zrobić, i za krzesło Ci tyle nie wyjdzie, a i jedzenie będziesz mieć dopilnowane, nie to, co w lokalach - tam robią co chcą i z czego chcą.

Gość ja nie wiem skad bierzecie
te ceny ja jstem ze slaska i koszt wesela na 25 osob a raczej skromnego przyjecia to 12-15 tys wliczam w to juz ubior obraczki kosciol itd cena oczywiscie zalezy glownie od tego czy ma byc kamerzysta jaki zespol fotograf itd 100 zl od osobyv ?? chyba zarty sobie stroicie chyba ze za menu typu rosol i 2 danie nic pozatym u mnie w miescie i okolicy zaczynaja sie ceny od 180 zl za osobe