Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallggonnia19latek

problem z chłopakiem, pomóżcie

Polecane posty

Gość mallggonnia19latek

Witam serdecznie, Mam 19 lat i w ostatnim czasie poznałam marynarza, strasznie się nim zafascynowałam, po pewnym czasie zostaliśmy parą. W sumie jest dla mnie wspaniały, starszy o 3 lat, jak dla mnie ideał, niestety prawie. Dlaczego niestety powiem w taki sposób, że ma pewne dziwne zachcianki jeśli chodzi o sprawy intymne. Oczywiście jest troskliwy, opiekuńczy. Jednakże jeśli chodzi o sex to z tym jest nieco inaczej; w łóżku lubi się nad mną znęcać ( mocne klapsy, przyduszanie, mocne targanie za włosy czasami tak mnie ściska za biodra, że mam siniaki następnego dnia), w łóżku chce mnie traktować jak niewolnicę ( dziwkę, kurewkę jak on to określa), jednakże jego ostatnie zachcianki aż mnie zatkały, nie ma go teraz, więc rozmawialiśmy o jego planach i on stwierdził, że chciałby abym na niego nasikała a on będzie pił mocz, i chce mnie jak on to określił chłostać aż do krwi, więc się trochę tego przestraszyłam, ale to nie wszystko spytał się czy mam koleżankę która mogłaby mnie wylizać, i abyśmy włączyły kamerkę, tak aby on to mógł zobaczyć. Jednak to nie wszystko, ostatnio mówił że jedną z jego koleżanek podnieca sex z zwierzęciem, więc powiedziałam że mam nadzieje że jego to nie podnieca a on ze oczywiście że nie, jednak później jak z mną rozwiał dał mi filmik z takim sex -em , a późnie spytał się jakiego mam psa więc dałam mu zdjęcie, a on; taki to by cię zerżnął nie wiem co mam sądzić o nim, bo w prywatnych sprawach jest wspaniały, troskliwy, broni mnie i ma do mnie cierpliwość, ale z tym wydaje mi się, że przegina

widać w seksie szuka przeciwieństwa tego jaki jest w codziennym życiu. albo to zaakceptuj albo powiedz mu że czasem chcesz spokojny delikatny i bez brutalność/udziwnień stosunek i niech to zaakceptuje albo go zostaw innych wyjść chyba nie ma

Gość podsumujmy to wreszcie
trafiłaś na zboka i tyle

Gość jaskgirteywuu
jak lubi nekrofilię to pakuj walizy i uciekaj

Gość kasaplanca
wiesz jak mówią, najpierw siku, potem kupa, powodzenia:)