Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona chłopa

moj chłop mnie dzis wkurzyl!!!!!

Polecane posty

Gość zona chłopa

bylismy w miescie na zakupach, targu, pozałatwiac rachunki i poszlismy na kawe i pączka. Siedzimy sobie w kawiarni i wchodzi kobieta...zdejumje płaszcza a moj chłop wysadził z tekstem "ale dojary" fakt ze miał duzy biust i jebitny dekolt ale mogl sie powstrzymac przy mnie z tym tekstem!!!!!!!!!!!!!!!:(:( mam mały biust i nic nie moge za to!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie odzywam sie do niego!!!!!!!!!

Gość zona chłopa
z nerwow ide zjesc kisiel!!!!!

Gość chamchamcham
cham z tego faceta. mógł powiedzieć, że Pani ma fajny biust. "Dojary"- co to do cholery za określenie?? skąd go wyrwałaś? takie buraki to tylko na polu rosną.

Gość ehhhhhe
następnym razem jak przyjedziecie do miasta pod zadnym pozorem nie odwiedzajcie zadnych miejsc uzyteczności publicznej

Gość zona chłopa
a myslice ze jak ja sie poczułam???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie jak by był w transie........tak sie gapil na jej tzytzki

Gość chamchamcham
ludzie ze wsi potrafią się zachować. Ty i Twój "mężczyzna" stanowicie jakiś podgatunek... i nie "zdejmuje płaszcza" tylko zdejmuje płaszcz, dyslektyczko jebana

Gość zona chłopa
a co ty mnie obrazasz??????????????!!!!!!!!!!!!!!! wystarczy ze mnie dzis moj chłop dobitnie obrazil przy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!