Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczarra

Wstydliwy problem

Polecane posty

Gość pieczarra

Swedzi mnie i piecze.Drapie sie az napuchlo i boli:O I do tego zolte,serowe uplawy bez recpepty chyba nic nie kupie na ta dolegliwosc? myslicie,ze jak pojde jutro do rodzinnej to mi wyp[isze recepte na globulki? Tylko co mam powiedziec?

Gość obowiakziem pracodawcy jest
a po co do rodzinnego? masz isc do gina jak powiesz o co chodzi to cie powinni szybko przyjac jak cie swedzi to raczej grzybica albo jakies zaaplenie musisz wziazc antybiotyki sory ale rodzinny ci tego nie wypisze

Gość pieczarra
do gina musze?Nie mam kasy zeby placic 100zl :( dzwonilam dzisiaj to powiedzieli,ze moga mnie umowic za 2 tyg:(

no przestan nie wierze ja jak mialam grzybice zostalam na nfz zapisana za 2 dni pozatym szykuj sie na leki wartosci 60-100 zl

Gość pieczarra
?

Gość lokljd
kup clortimazolum w kremie i smaruj, od srodka tez, przyniesie ulgę. Mozesz wybłagac w aptece jakies globułki np gynalgin i czekac na wziyte.

Gość lopee
poproś o globulki Clotrimazolu.Są na receptę,ale moze uda ci się wyprosic.Powiedz,że długo musisz czekac na wizytę u gina -prawda,nie klamiesz :) Tanie są chyba w granicach do 10zl.A tak na dojście do tej apteki maśc o tej samej nazwie i zrób tak jak pisala lokljd cena ok 4zł.

Gość pieczarra
obowiakziem pracodawcy jest -jakie 60-100zl?:O zawsze kupowalam globulki w takiej cenie jak pisza dziewczyny ok.10zl lokljd,lopee dziekuje:)

Gość pieczarra
sprobuje od rodzinnej-moze sie uda za godzine mam wizyte

pieczarra a ty myslisz ze na grzybice same globulki wysttarcza ??? ehh szkoda slow globulki to sobie mozesz brac na zwykle podrazneinie na uplawy na grzybice moja droga leki kosztuja

Gość pieczarra
Moja droga wiem,ze leki kosztuja ale z ta cena to lekko przesadzilas:O zawsze kupowalam globulki za cos ok.10zl i do tego masc do gina prywatnie nie pojde bo szkoda mi kasy.Jestem umowiona w kwietniu,bylam pod koniec stycznia wiec bez sensu isc teraz po recepte i wybulic 100zl

pieczarra no to ci gratuluje glupoty widze z ekompletnie nie wiesz czym jest grzybica takze rob sobie co chcesz

Gość pieczarra
twoje rady sa nieuzyteczne i wprowadzaja w blad:O

Gość pieczarra
z reszta na leki mnie stac chocby nie wiem ile kosztowaly ale nie zamierzam dawac 100zl miejscowym konowalao za wypisanie recepty:O lecze sie u gina w innym miescie i juz mam umowiona wizyte na kwiecien

pieczarra no to super ze sa nieuzyteczne i wprowadzaja w blad najpierw dziekco pytasz co masz robic a potem jak ci radiz osoba ktora 2 mies temu leczyla grzybice to ci sie nie podoba po cholere dziekco ten temat zalozylas??

Gość pieczarra
moje dzieci sa juz w szkole jestem dobrze po 30stce:P

strasznie jestes glupia ile tymasz lat ze ty sobie nie zdajesz sprawy z tego czym jest grzybica ?? 15? 17?/ 19?/ za sama masc dziekco ja dalam 20 zl za druga 15 zl globulki 20 zl i antybiotyk kolo 30 ale juz ci dokladnie nie powiem bo nie mam opakowania ale twoja spraw ajak bedzies lazila tygodniami z grzybica i sie komplkacje zrobia bo biedactwo ma gina w kwietniu i nie moze spobie innego wczesniej zalatwic twoja cipa nie moja

baba po 30 scte i taka zacofana WSTYD

Gość pieczarra
jaki antybiotyk?:O nie wiem po co mi antybiotyk-jak najmniej lekow 17nascie lat ma moj syn,a 15nascie corka jak juz jestes taka ciekawa

Gość ech, nie pyskujcie
musisz isć do lekarza, bedzie chciał TO obejrzec, inrernista tego nie zrobi :( jak zapłacisz pywatnemu ginowi, to nie tylko za receptę, zapłacisz mu za diagnoze i badanie :( doraźnie, zanim trafisz do lekarza, to tak jak ci dziewczyny radzą, clotrimazol w kremeie po wierzchu i do środka, przyniesie ulge w swędzeniu i pieczeniu trzymaj się i nie denerwuj serdeńko 👄 takie coś może się przydarzyć każdemu

pieczarra bozesz az mi zal twoich dzieci matka ignorantka i do tego zacofana lepiej wole nie wiedziec jaka wiedze przekazala dzieciom o sprawach intymnych chorobach z tego tylul itp

milego dnia szkoda slow

Gość pieczarra
ech, nie pyskujcie🌼 -wiem,ze moze kazdemu sie przytrafic.Mi chyba po lekach to wylazlo:O sprobuje jednak od rodzinnej bo mam wizyte u gina za miesiac a do tego czasu chyba sie zamecze:O mam nowego rodzinnego,poprzedni wypisywal mi wszysto-doslownie nie pytal tylko pisal jak ta mi nie wypisze to poprosze w aptekach

Leki na recepte poprosisz a aptece?? Ja również jestem porażona Twoim brakiem świadomości wiedzy i takim tumiwisizmem. Wiecej się nie wypowiadam i nie radze bo widze że ktoś próbował ale został "olany".

Gość ech, nie pyskujcie
mnie grzybicę tez leczyli antybiotykiem, takim jednodniowym, ale kosztował dosyć drogo :(

Gość ech, nie pyskujcie
możesz spróbować, tak jak mówisz, jeśli naprawdę nie chcesz isć do gina, ale to nie jest najlepsze z możliwych rozwiązań

Gość pieczarra
mam recepte:) dostalam bez problemu od rodzinnej w razie gdyby nie pomoglo to mam przyjsc po ten antybiotyk:)