Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę się szybko zdecydować

Ktora z was miała taki wózek? Proszę o wypowiedzi:)

Polecane posty

Czytała o tym wózku wiele pochlebnych opinii, ale wciąż mam jakieś wahania. Ciężko znaleźć w internecie prawdziwe opinie dlatego pytam tutaj. A na myśli mam bugaboo http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2000&%3CosCsid%3E Podoba mi sie opis i fotelik maxi cosi.Ma ktos ten wózek? Naprawdę jest taki rewelacyjny?

Mówię Ci szczerze i nie chce być chamska , ale ten wózek jak dla mnie jest brzydki . Wygląda jak by przyleciał z kosmosu i zawsze jak mijałam mamuśki z tymi wózkami to zastanawiam się co one w nim widzą . Ale w sumie ma być wygodny , nie ładny . Moja sąsiadka ma . Chwaliła sobie do momentu założenia spacerówki . Ja bym się jeszcze raz zastanowiła . :) Pozdrawiam

Gość mamachichi
moja koleżanka ma ten wózek, podobno fajny, ale ona mieszka w mieście, wiem, że ze stanów można sprowadzić za 2tyś nowy

zależy mi przede wszystkim na funkcjonalności, a nie na wygladzie

Powiem Ci szczerze,ja miałam w podobnym stylu,tyle,że I'coo.spacerówka to masakra,za głeboka niepraktyczna nadaje sie dla starszego dziecka,które sie w zasadzie juz w niej nie mieści.Podkładałam pod pupe poduszki,bo dziecku zwyczajnie było niewygodnie.Ja miała cos takiego http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/i_coo_pacific_coffee_kollektion_2010 chodzi o spacerówkkę,bo gondola jest o.k

Gość xxxxxxyyy
Ja mam i nie zamienilabym na zaden inny ( wczesniej mialam 4 inne wiec wiem o czym pisze) - jest naprawde funkcjonalny, wygodny , latwy do utrzymania w czystoci . Nasz ma juz 2 lata i nadal sprawuje sie super:) z czystym sumieniem polecam . Plus mi sie osobiscie podoba - wlasnie dlatego, ze jest taki odlotowy z kosmosu:), i jeszcze fajnie, ze mozna zmienac kolor budki jak sie stary znudzi - masz nowy stary wozek - my nie zmienialismy akurat , ale lubie miec swiadomosc, ze moge:) . A wozek sprawdzil nam sie i na co dzien i w podrozach .

Gość mam bugaboo frog
czyli wlasciwie to samo, jestem zadowolona bo latwo sie prowadzi, gondola starczyla synkowi do 7.5 miesiaca, pozniej spacerowka-jest kubelkowa z mozliwoscia ustawienia w 3 pozycjach,ale wiadomo ze nozki zawsze beda lekko w gorze. Co do wkladania do auta to musisz pamietac ze kiedy dziecko wyrosnie z maxi-cosi to trzeba zmiescic czesc spacerowa i rame wozka z kolami do bagaznika - mozna sie przyzwyczaic :) Caly wozek wazy niecale 9 kg - przynajmniej frog, cameleon moze byc nieco ciezszy. Zasadniczo wozek po trudnym terenie mozna prowadzic z tylnymi kolami z przodu a przednimi z tylu i zablokowanymi, jednak polecam dokupic zimowe pompowane przednie kola, szczegolnie jesli chcesz duzo jezdzic po kamieniach, piasku, zaspach, itd. Po miescie wozek jest bajkowy, jako spacerowke sobie chwale bo dziecko nie siedzi przy samej ziemi, zmieszcze sie z wozkiem w kazdym sklepie.

Gość xxxxxxyyy
fakt to, ze spacerowka jest wyzej umieszczona jest swietnym rozwiazaniem - moja corka ostatnio sie zamienila z kolezanka na mclarena - nie dosc, ze niby mniejszy to sie go ciezej prowadzilo, to jeszcze jak jej sie znudzilo siedzenie w wozku zaczela wkladac nogi pod wozek i tym sposobem skutecznie blokowala - w Bugaboo taki numer nie przejdzie;). Po dniu tej zamiany ja juz sie nie moglam doczekac mojego wozka a koleznace zas zal sie bylo rozstawac z naszym:)

Gość do .....Ciebie
ej, idiotki-snobki , tu nie chodzi o to czy ladny ,tylko o to czy jest wygodny dla dziecka. Kupuj wozek -polecam, zwlaszcza fotelik, ktory jest dobry, ale bierz z Iso fix