Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posata

pytanie odnośnie zakładania prezerwatywy

Polecane posty

Gość posata

Witam wszystkich! Mam pytanko odnośnie zakładania prezerwatywy gdyż mam zamiar z moją dziewczyną zrobić to pierwszy raz, moje pytanie jest następujące czy podczas zakładania prezerwatywy powinienem zsunąć napletek za żołedzia czy do końca penisa? po 2 jeśli do końca penisa to co potem zrobić z tym napletkiem który będzie na końcu? (bo chyba na końcu będzie jakiś fałd) czy po prostu potem mogę zsunąć już napletek na prezerwatywę? Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź.

po odpakowaniu sciskasz czubek prezerwatywy (tylko nie paznokciami aby nie przebic) i naciagasz na penisa tylko nie cala tak aby na czobko bylo troche miejsca na sperme a skora sie nie przejmoj bo przeciez podczas wzwodu niemal cala sama sie sciagnie ;) (chyba za masz stylejke)

Gość posata
to jest bardzo problematyczne, gdyz jak raz tak probowalem zakladac ta prezerwatywe, bardziej pasowała ona na moja głowe niz na przyrodzenie

Gość posata
musze nadmienić że mam głowe w kształcie przyrodzenia

Gość posata
a przyrodzenie w kształcie głowy

Gość posata
mh ktoś ładnie mnie spamuje...

Gość posata
tak gdzie, mozesz cos wiecej powiedziec na ten temat chcialem dodac ze te prezerwatywy co mam sa z libii

my sex - nie chcialem mu tego pisac aby nie wyszedl na idiote ktory nie umie przeczytac co pisze na paczce ;p

Gość posata
tzn. z Chin srry

Gość posata
troche inaczej tam tłumaczą obrazkowo i nie do konca właśnie rozumiem o co chodzi z tymi prezerwatywami, czy zakłada sie je na głowe czy głowe sie wkłada w nie.

Gość kcicickc
niech jakis chlop sie wypowie ,ja sie nie znam -mu chodzi o to co z ta skora (czy zdjac calkiem/co z nia zrobic) raczej a nie ogolnie o zakladanie.

my sex.... to co ty masz do powiedzenia wiecej na ten temat? :D:D:D:D:D:D

Gość posata
wiem co ze skórą, już ją odciołem, teraz niemam problemu co z nią zrobić. dałem psu to zjadł.

my sex... wlasnie tak to jest... nie wie sie za wiele ale trzeba zablysnac:O

masakra 3 swiaty z tymi podszywaczami :-D

Z zakładaniem poczekaj do pierwszego razu. Jest to proste jak drut i trwa pare sekund.

Gość posata
Już po sexie, niemoglem założyć... doszliśmy do wniosku że zrobimy to bez. Ona powiedziała że weźmie tabletki, i wzieła APAP

Kobietaaa - jeśli pójdzie z nastawieniem "przeczytałem już wszystkie książki o seksie i sprawdziłem każdą możliwość" to myślisz że pierwszy raz będzie tym czym powinien być dla każdej pary czy tylko czymś do ekhem, odpukania?

my sex...no :) ze nadinterpretowujesz zwyczajne zakladanie gumki... to nie trepanacja czaszki ani rozszczep atomu.... wiec nikt wiecej nie napisze ponad to co jest zawarte na opakowaniu :)

Gość leviego to nie słuchaj
to prawik a o seksie gada i sam sobie zaprzeczył (jego tłumaczenie) założenie prezerwatywy technicznie to pikuś (oczywiście naplet ściągnięty) problemem jest by nie prysnął "czar" mi najlepiej to wychodzi, w sensie psychicznym gdy robimy to razem z dziewczyną podnieceni i to jest część pieszczot. zdaje się, że oboje jesteście niedoświadczeni. moja skromna rada pieście i podniecajcie sie, nic na chama i szybko aż zapomienie i chwila poniesie was bez wstydu.