Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa

CZY TO CO ROBICIE W ZYCIU TO WASZE POWOLANIE??? BO JA NIE JESTEM JUZ PEWNA...

Polecane posty

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa

co studiowalyscie, w jakim charakterze pracujecie? czy mozecie powiedziec, ze jest to tym, o czym marzylyscie cale zycie? ze nie wyobrazacie sobie siebie w innym zawodzie? ja mam problem...skonczylam studia, zaczelam prace w zawodzie. ale nie jestem pewna czy to zawod moich marzen, jestem pielegniarka ale wczesniej myslalam tez o grafice. z tym ze z ludzmi pracuje bardzo chetnie i zawsze chcialam pomagac chorym. to nie o to chodzi, ze zaczelam pracowac w zawodzie i jest mi za ciezko, nie lubie swoich obowiazkow. ale tak sie ostatnio zastanawiam, czy to jest to, o czym tak naprawde marzylam...troszke sie ostatnio z tym mecze... a czy wy tez cos takiego odczuwalyscie wobec waszego zawodu??? dzieki za opinie!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
KOMUS SIE CHCE PRZECZYTAC MOJE WYPOCINKI?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cxzvxzcvzx
studiowa艂em zarz膮dzanie inwestycjami, finanse, rachunkowa艣膰 pracuje jako bezrobotny tak, uwa偶am, 偶e to moje przeznaczenie bo robi艂em wszystko co w mojej mocy 偶eby takiego losu unikn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
czy w wieku 27 lat jest sens zaczynac nowe studia, obierac nowa droge???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
moj膮 najwi臋ksz膮 pasj膮 jest robienie cxzego艣 w 偶yciu wielkiego i czystego dlatego nami臋tnie myje slonie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhe
a ja maluje sufity w lesie i jest zajebiscie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cxzvxzcvzx
a ja uwielbiam robic lody

Udost臋pnij ten post

Ja uwielbiam si臋 opierdala膰 i tak te偶 robi臋. To jest moje powo艂anie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
ale serio...nie wiem juz co mma robic..nie moge podjac zadnej decyzji. sprawdzam sie jako pielegniarka ale mysle, ze grafika bylaby jednak lepsza w moim przypadku. nie wiem skad wynikaja moje mysli, po prostu jakis czas temu sie pojawily i towarzysza mi wciaz:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pieniadze
kocica sama nieiwesz czego chcesz, poprostu, jeszcze mloda dupa jestes

Udost臋pnij ten post

CZY TO CO ROBICIE W ZYCIU TO WASZE POWOLANIE???... w pracy nie, w zyciu prywatnym tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
cxzvxzcvzx hehe, zajebiste:) ale powaznie, dlugo nie mozesz znalezc pracy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
najlepiej mi wychodzi sex z chlopakami z pobliskiej budowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mini ratka
a ja te偶 pracuje w szpitalu, robi臋 badania TK i zdjecia RTG:) studia na uczelni medycznej, ale nie zwi膮zane z zawodem. og贸lnie lubie to co robi臋-zawsze chcia艂am pracowac w szpiatlu:) ale wola艂abym by膰 pielegniarka, lekarka, farmaceutka czy analitykiem medycznym dlatego jedyne czego zaluje to tego ze sie nie uczy艂am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaa
uwielbiam orgazmy w betoniarce i sex z majstrem na taczce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
zastanawia艂am sie co tak pierdzi, my艣la艂am 偶e to powietrze z kaloryfera uchodzi a to tylko moja cipka, chlopki odjebali dzisiaj kawal dobrej roboty. Juz wiem co chce w zyciu robi膰... chce obslugiwac meskie imprezy. Gdzie takie studia sa, wiecie moze kochani???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kazdy tak ma
A co to za problem skonczyc kolejne studia . Masz TYLKO 27 lat . Ja konczylam 2 kierunki jednoczesnie potem kolejne dwa teraz jeden :)a i tak robie to co lubie najbardziej i tu studi贸w konczyc nie musialam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
i czasem nawet mysle, ze inni sa ode mnie lepsi, ze maja lepsze podejscie do pacjenta, wieksza wiedze, wieksze doswiadczenie, dobija mnie to w pewnym sensie ale z drugiej strony nie mam czasem takiego wewnetrznego ognia w sobie zeby z tymi myslami walczyc. moze to nie jest moje powolanie? a raczej na pewno nie jest w 100%. tylko co teraz? rzucic prace i zaczac drugie studia krotko przed 30tka? moze to cos wyjasni, moja mama i ciocia sa pielegniarkami, troszke to zawazylo na wyborze moich studiow. nie bylo jednak tak, ze sie do nich zmuszalam, do praktyk itd, tak jak pisalam dlugi czas myslalam, ze to moje powolanie, ze to wlasnie moj cel w zyciu. a teraz najchetniej rzucilabym to wszystko i poszla na grafike albo iberystyke!!! ale liiiipa!!! plakac mis ie chce... bourn out???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kazdy tak ma
cieniuskie te podszywy -ziaaaaffff:O

Udost臋pnij ten post

no, ale co chcesz ROBI膯 po tej grafice? :) czy na pewno s膮 Ci do tego potrzebne studia? studia s膮 konieczne, je艣li do pracy wymaga si臋 konkretnych uprawnie艅: 偶eby pracowa膰 np. jako: lekarz, psycholog, s臋dzia - trzeba mie膰 sko艅czony konkretny kierunek studi贸w i tego si臋 nie przeskoczy; je艣li zale偶y Ci na tym, 偶eby studiowa膰 grafik臋, bo chcesz poznawa膰 tajniki, itd - no to warto te studia zacz膮膰, ale maj膮c tak膮 艣wiadomo艣膰, 偶e cud贸w i wiank贸w mo偶e po tym nie by膰, tzn. niekoniecznie od razu, 艂atwo dostaniesz posad臋 grafika; jak chcesz pracowa膰 jako grafik, to mo偶e s膮 jakie艣 inne mo偶liwo艣ci - jakie艣 kursy, kr贸tsze od studi贸w szko艂y, gdzie jest wi臋cej takie pracy warsztatowej, mniej teorii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaa
masz racje Agnie, musialabym sie za czyms takim rozejrzec. nie wiem, czy ktos rozumie dokladnie o czym mowia, z reszta nie moge tego od Was wymagac skoro sama tego do konca nie rozumiem. wydaje mi sie, ze rodzice wywarli na mnie wplyw co do wyboru zawodu. tak jak mowie, nie zmuszalam sie podczas studiow do nieczego,kocham prace z ludzmi, ale czasem mi sie wydaje ze moglabym byc bardziej kmpetentna w tym, co robie, tylko ze jakos nie plone plomienem do doksztlacania sie bo mysle, ze nie jest to zawod mojego zycia. boze, jakie to tragiczne...az mi samej siebie zal:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
moj ojciec to kolejarz a matka leniwa praczka

Udost臋pnij ten post

aaaj, kobieto, znaj miar臋 :) tragiczne to by by艂o np. jakby艣 straci艂a r臋ce w wypadku - bo nie mog艂aby艣 ju偶 by膰 ani piel臋gniark膮, ani graficzk膮 (chyba, 偶e tak膮 pracuj膮c膮 nogami;) ); m艂oda jeste艣, mo偶esz wybiera膰, pr贸bowa膰, rozk艂ada膰 sobie r贸偶ne rzeczy na lata :) to taki problem naszych czas贸w, 偶e tych wybor贸w jest za du偶o rodzice wywarli, czy nie wywarli - teraz ju偶 du偶a jeste艣 i sama mo偶esz decydowa膰 :)

Udost臋pnij ten post