Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choc tego nie chce

WYSYŁAM ZŁĄ ENERGIE NA INNE OSOBY ???

Polecane posty

Gość choc tego nie chce

czy ktos z Was ma wrazenie ze wysyla swoją energie na inne osoby? Mam czasami wrazenie ze wysyalm swoją energie na inne osoby i tej osobie zaczyna sie cos dziac, niestety zwykle cos złego. Podam przykłady: 1)idę ulicą, daleko idzie mężczyzna, nie wiem, czemu ale zaczynam sie na niego patrzec (nie dlatego, ze sie jakos wyróźnia - po prostu coś mnie do niego przyciąga), po chwili i on mnie zauwaza i tez mi sie przygląda, czuje niepokój, on idzie przede mną, czuje coraz większy niepokój, nagle jakis pies zaczyna na niego szczekac. Po chwili go ugryzl w noge. Na szczescie byl wlasciciel i zabral psa no ale facio zostal ugryziony. 2)jestem w autobusie, patrze sie na ludzi, nagle zwracam uwagę na jedną z kobiet (nie wiem, dlaczego, po prostu czuje ze musze patrzec) po jej zachowaniu domyslam sie, ze bedzie niedlugo wysiadac, autobus jedzie dosc gwaltownie, następny przystanek jest za ostrym zakrętem, zaczynam sobie wyborazac, ze kobieta w momencie zakretu probując wstac z siedzenia upadnie, czuje niepokoj, choc probuje odrzucic te zle mysli - nie potrafie, intensywnie o tym mysle, czuje jak jakas energia wyplywa ze mnie ale nie potrafie nad nia zaponowac, w koncu kobieta wstaje autobus zakreca i kobieta upada na ziemie i to dosc powaznie. 3)wychodze z metra, znow dostrzegam faceta (nie wiem, czemu zwrocil moją uwage), widze ze sie spieszy, ide za nim, facet dochodzi do pasow na ktorych sa swiatla, na pierwszym przejsciu wlacza sie zielone facet idzie, na drugich swiatlach trzeba poczekac, znow ogarnia mnie niepokoj i czuje ze facet nie zwroci uwagi na nastepne swiatla, w dodatku jedzie autobus, mimo ze jest czerwone facet robi krok do przodu, w tym momencie jedzie autubus, jest miedzy nimi doslownie kilka centymetrow roznicy - i wtedy jakis przechodzien chwyta tego faceta za plecy ratujac go przed wypadkiem. 4)czekam w kolejce zeby zapisac sie na egzamin, przychodzi moja kolej, przy stoliku siedzi mlody chlopak, trzyma w reku dlugopis, po czym probuje mi dac ten dlugopis, zebym mogla sie podpisac, patrze na ten dlugopis i w myslach wyobrazam sobie, ze upada, znow czuje jakas sile, i tak sie dzieje, dlugopis mu upadl, a ja jeszcze bardziej patrze sie na ten dlugopis i ta sila rosnie, dlugopis mu znow upadł, do tych upadkow doszlo 6 razy, az chlopak wrzucil jakis smieszny komentarz, nie chcialam tego ale cos mnie zmuszalo zebym nadala o tym myslala. Tych przykaldow jest więcej, podalam tylko kilka. Niestety czesto robie sobie krzywde, ilekroc pomysle o czyms czego nie chce zeby mnie spotkalo, to, to mnie spotyka. Zawsze ogarnia mnie jakas energie, ktora rosnie i obezwladnia mnie, do tego stopnia ze nie moge przerwac myslenia o tych zlych sytuacjach. Czy ktos ma podobnie????

Gość choc tego nie chce
nie cpam, nie pale, nie pije alkoholu, praktycznie nie mam zadnych uzaleznien, no moze poza kafeteria

Gość w drugą stronę
;-)

Gość w drugą stronę
wtedy zniknie z 10 baniek z NBP

Gość choc tego nie chce
w tym sęk, ze nie potrafie tych zlych mysli przeistoczyc w dobre, chcialabym zeby dobra energia ze mnie wyplywala...

Gość jfhgjhbsfg
brałaś extazy z kokainą, ja tez tak mialem jakis czas

Gość choc tego nie chce
korzystna dla mnie czy dla innych ale nie potrafie inaczej myslec, mysle zawsze pesymistycznie, i nie moge nad tym zapanowac

Gość choc tego nie chce
zadnej ekstazy nie bralam, nawet nie widzialam na oczy zadnych narkotykow - kompletnie to nie moja bajka

Gość IMO13690
Wiesz co Ci może pomóc? Prawidłowe używanie klawisza ENTER!!!

Gość choc tego nie chce
i tak dalej wysyłam tą energie. moja łechtaczka odbiera enegie innych osobników wręcz z nieprwdopodobnym wyczuciem chwili

Gość lozesz ty
a moze ty nie rzucasz energii, tylko przewisujesz to, ze cos sie wydarzy??? Wiem, ze niektorzy tak maja, babcia mojej kolezanki widziala jakies tunele z dymu i wiedziala, ze ktos jej bliski umrze wtedy...

Gość choc tego nie chce
IMO O co Ci chodzi

Gość gdsfgsdf
jest tak ze wysyla sie komus energie, i tak samo odbieramy, ja od wszystkich. To sie dzieje podswiadomie, niektorzy maja tak ze czesciowo sa swiadomi tego procesu. Tez tak mam

Gość gdsfgsdf
jestem nawet w stanie zobaczyć swoja aure. i to nie są bzdury tak jest naprawde

Gość IMO13690
O to chodzi, że pomimo wstawienia paru akapitów, Twój post nadal wygląda jak ŚCIANA TEKSTU!

Gość lozesz ty
wlasnie teraz mamie opowiedzialam o tym, i ona mowila, ze ogladala w telewizji kiedys, ze jkas dziewczyna czy babka sie wypowiadaly, ze wlasnie tez przewiduja/wyczuwaja ze cos sie zlego stanie...

Gość wiem ze to jest dziwne
ale rozumiem Cie. Mam podobnie chociaz troche inaczej. Wiesz co podziała? Kiedy znow ogarnie Cie to uczucie ze za chwile sie cos wydarzy wypowiedz to na glos. Powiedz dokladnie ze zaraz np ten facet wejdzie pod autobus, zaraz ktos upadnie. Wypowiedz swoje mysli ze zawsze jak poczujesz sie w ten sposob to cos sie wydarzy. U mnie to działa. Pozdrawiam.

Gość lozesz ty
dobra dobra, ja tam mam wielu wrogow i o wielu nieraz bardzo zle myslalam i zadnemu sie nigdy nic zlego nie przytrafilo :O Wrecz przeciwnie :O Wiec ja raczej zadnej energii nie wysylam :P

Gość choc tego nie chce
no ja swojej aury nie widze, innych tez nie...czasem tylko wydaje mi sie, ze wyczuwam mysli innych, tzn wiem, kiedy o mnie ktos mysli - jesli to wogole jest jakas zdolnosc

Gość dzik.
to ni o to chodzi, ze tworzysz jakies zlo. jestes w zlym nastroju pies to wyczuwa prawda.

Gość choc tego nie chce
bardzo chcialabym te zle mysli przemienic na dobre ale kompletnie to nie wychodzi

Gość gdsfgsdf
niewydaje Ci sie, myślałem ze sam tylko mam takie zdolnosci, a to jednak wiecej osob tak ma.

Gość w drugą stronę
zacznij myślec dobrze o ludziach i tyle, przynajmniej poprawi ci sie humor

Gość lozesz ty
ejj kurcze, a jak bym ci zaplacila to wyslala bys taka zla energie na kogos kto mi bardzo duza krzywde wyrzadzil???? PYTAM POWAZNIE!!!!!!!

Gość gdsfgsdf
t naprawde zła jesteś kobita.

Gość czarna wdowa 78
robie to samo :) haha ciekawe co by bylo jakbym Ciebie spotkala? pewnie cos zlego tym razem Tobie by sie stalo:P kontroluj mysli.

Gość lozesz ty
kurczeejj dziewczyno to jest talent nie marnuj tego!!!! Wykorzystaj to i stworz wlasny biznes!!!!! Mowie powaznie!!! Tak jak wrozki maja talent, tak mozesz miec i ty, kurcze, ja bym cie wylansowala, talentow nie mozna marnowac!!!!

Gość gdsfgsdf
ty jetes złą energią poprostu

Gość choc tego nie chce
ale ja nie mysle o innych źle, te mysli same przychodzą z nienacka, obezwladniaja mnie, nie potrafie nad nimi zapanowac, jak sie juz zacznie to myslenie, to nie moge przestac, coraz bardzie wzrasta az do momentu, kiedy naprawde cos zlego sie dzieje