Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

był ktoś na spotkaniach mamre?

Polecane posty

Gość gość
jaki kuźwa trans weź sobie strzel w łeb z plaskacza, widać nie masz pojęcia o czym mówisz

Gość gość
Masz czarną dziure?:-P

Gość Boski Grześ
mam zamiar się tam wybrać i to już od roku (dziwnym trafem zawsze coś nie pasuje, albo termin,praca lub coś innego) podobno różnie ludzie reagują (wiem z opowieści znajomych co byli). Co do "zaśnięcia w duchu świętym" lub jak to się zwie. Byłem na takiej mszy o oczyszczenie w Kętach którą prowadził ks Glas. I tam też niektórzy ludzie na chwilę zasypiali (czy tam tracili świadomość), zdarzały się jakieś krzyki w czasie mszy czy coś a akurat przede mną młoda dziewczyna podczas modlitwy na klęcząco upadła i wydawała nie za ciekawe dźwięki,czy tam charczenie,potem ją opamiętali następnie dziewczyna była bardzo zdezorientowana... Mimo że byłem prawie tuż za nią to ławka zasłaniała ale to fakt autentyczny który osobiście widziałem. Ja osobiście sobie wymyśliłem że (kto ja ?? ja zejdę, zemdleję?? nie ma opcji !) podczas błogosławieństwa kapłana nad moją głową nie zeszłem ale od głowy czułem takie ciepło i jakby to dłużej trwało to nie wiem... także coś w tym jest.

Gość gość
Bóog Jest Miłością. Uzdrawia i uwalnia. Stąd takie akcje