Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EmDżiMarta

oszukują?

Polecane posty

witam mam do was pytanie, staram sie o zapomoge w opiece spolecznej chca zaswiadczenie z uczelni o tym ze nie dostaje stypendium socjalnego ja takie otrzymuje. W ustawie napisane jest ze "pomocy materialnej mającej charakter socjalny albo motywacyjny, przyznawanej na podstawie przepisów o systemie oświaty" nie wlicza sie dochodu wiec chyba wlasnie o to stypendium socjalne, tak samo jakbym starała sie o zapomoge na uczelni oni nie wliczaja dlatego wlasnie czy moze mi ktos wytlumaczyc po co im to zaswiadczenie? odrazu ,mowie zeby bylo wirygodniej ze to art 8 ust 4 p. 3

Gość a to żyj
i zgiń marnie

Nie wiem. Do dochodu moze nie liczy sie w innych sprawach ale moze w tego typu akurat tak? Zadzwon do innego miasta niby spytac co potrzeba i zobaczysz czy tylko u Ciebie wołają tego. Numer w google znajdziesz jakis. No ale mysle ze baby w tym siedzą to błąd mogą popełnić bo wiem takie sprawy ale by oszukiwać? E nie sądzę

wiesz chodzi o to ze byla zmiana w ustawie ..;p a to dobry pomysl zadzwonic do innego osrdodka i zapytac :D

Gość gbsn
wydaje mi sie ze ni epowinni zadac takiego zaswiadczenia- nie wlicza sie to do dochodu i jest to odrebna pomoc, nie zwiazania z insytucjami opieki spolecznej tylko uczelniania, ale jak ju zktos radzil- najlpeiej zadzwon i zapytaj w innym osrodku