Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna093

I strzeliła mi 18-stka

Polecane posty

:) Cieszyć sie czy nie ?:) 18-ście lat temu ktoś przyszedł na świat, bez majtek, butów i innych atrybutów, spełniając rodzicom marzenia i sny. To właśnie byłam Ja !

Gość kyfaf
ja mam za 15 dni... :( nie chcem!!!!!!!

a mi za kilkanaście dni stuknie 21, a chciałabym znów mieć 18! aktualnie wszystko jest jakieś do dupy, wtedy było mi lepiej.

Dobrze -Dziękuję :) kyfaf- czemu nie chcesz? meg- Na razie uważam ze przedział 15-19 to najgłupszy wiek :P Za czym tak tęsknisz?

i tak wszyscy kiedys umrzemy, wiec co to za roznica :P

chociażby za tym, że wtedy jeszcze wierzyłam w spełnianie marzeń i że mi też się to uda, a teraz wiem, ze to niemożliwe. Za ludzmi, za chwilami.... Długo by mówić.

Gość super majn
cieszymy sie !!! Postaw połówke

to samo za póll roku 21, a ja straciłam wiare i motywacje... też tesknie za czasami gdy miałam naście lat...

Ale Meg młoda jesteś baaardzo i przed Tobą też całe życie :) Marzenia spełniają sie w każdym wieku :) Kurde, ja nawet nie wiem czy vódka będzie... :( Wczoraj przeszło mi zatrucie po czymś i nie wiem jak mój brzucio :) Najwyżej w weekend nadrobię :D:D %%%

Gość shazz
wszystkiego najlepszego :D jak ja bym chciała mieć znowu 18 lat i jedyne zmartwienie to klasówka z matmy, której za cholerę pojąć nie mogłam :P

ja też bym chciała wrócić tak do 15 roku życia... świat był wtedy inaczej postrzegany

pewnie, ze jestem młoda, ale co z tego! Na niektore rzeczy jest juz za pozno i tyle. Taakie jest życie.

shazz- dzięki :D Rany... matma. Ja mam sem do zaliczenia za dwa tyg :( załamka :( Meg- rozumiem. Sama się zapewne o tym przekonam.

kluska_serowa- Dziekuje :D Ale Ty coś piłaś przepraszam? :D Ważne, że nie narzekasz:) o to chodzi :D

Moje w porzadku :) A bardzo fajnie tym bardziej ze juz sie rozpoczal nowy dzien i zobaczymy jak dzisiaj bedzie :) I jak tam ile to wczoraj sie pączków zjadło co ? :D

Aj.. tylko jednego :P Nie lubię pączków, no ale wypadało zjeść :D Ale na faworki mam ochotę :D A Ty? :D Pewnie z 10 :D

JA to już wszystkie filmiki przejrzałam :D Aż się popłakałam ze śmiechu :D Komedia:) Hm... mojej suni raczej tego nie nauczę :D haha:D

Ja zmykam spać :) Dobranoc i jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego 🌼