Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sokerasa Rakli

Cyganka przyszłość opowie

Polecane posty

Bouzer słuchaj ty polaczku, myślisz że jak cyganka do biedna tak? czasy sie pozmieniały moj drogi, i to dzisiaj my rządzimy a nie nami,

Gość nie wierzę Ciawersom
Napisz coś w języku Romów

czerwone_figi to ja. moj chlopak ma brazowe wlosy, kiedys mial rude wiec zostal polysk. urodzony: 16.08.1983

dziwię innym że tak pisza. ja w to wieżę ponieważ moja ciocia też potrafiła wróżyć tylko szkoda , że mi nigdy nie mogla postawić kart:-(( dlatego proszę ciebie czy bys mogla mi to powiedziec ? wiem że jestem młoda i wszystko jest w swoim czasie ...

bouzer nie ma znaczenia to czy ktoś jest cyganem, polakiem, czy murzynem ale to jakim jest człowiekiem.

sokerasa Rakli rzadzić to sobie możesz w swoim baraku bez kibla za który płacą normalni obywatele tego kraju jak i za wasze socjale. A teraz proszę idź się wysrać do wychodka bo nie będziesz miała co dać jutro swoim bękartom na obiad. :D

kingula2459 bla bla bla sru tu tu tu. :classic_cool: Z tym lewackim bełkotem to nie do mnie.

Gość motylek niebiesko oki
nie mam stałego nicku-czasami zaglądam na forum. 26.12.1987 Chciałabym się dowiedzieć czegoś na temat spraw uczuciowych:) cóż tam widzisz, jak to będzie się dalej toczyło?? ewentualnie na temat rodziny najbliższej Serdecznie pozdrawiam:)

boze czemu wy ją obrazacie??!! jak coś wam nie pasuje to nie musicie wchodzić na tem watek. to co o niej piszecie swiadczy tylko i wyłącznie o niskim stopniu waszej inteligencji, a raczej o jej braku, bo jak można oceniać kogoś tylko i wyłącznie po jego pochodzieniu??

kingula2459 a gdzie Twój szacunek? Bóg, Murzyn, Polak, Cygan pisze się z dużej litery! Jesteś zwykła szmata bez szacunku do innych nacji jak i obrazasz uczucia Katolików :P

Gość maja87
Czy mam szczescie zanlezc prace stala czy zajac sie dziecmi,ktoe\ryumn chce dac duzo milosci//////////////////

Takie wredne komentarze należy olać i się nimi nie przejmować-to tylko pokazuje ich poziom intelektualny i emocjonalny.

Gość co z Ciebie za cyganka
co z Ciebie za cyganka? nie potrafisz wrozyc osobie bez stalego nicka? w dodatku mnostwo pytan zadajesz, o kolor wlosów??? co najmniej dziwne. Kiedyś poprzez jakies forum mialam kontakt z osobą, ktora twierdzila, ze potrafi wrozyc, nie wierzylam tej osobie - mimo wszystko, napisala o mnie kilka rzeczy, bez zadnych dat, imion, nic o mnie nie wiedząc, na podstawie tego co wyczula, bylam w duzym szoku, bo trafnosc w 100% a Ty co? - nico. Znasz to: złej tańcownicy to przeszkadza rabek u spodnicy....phi, tez mi cyganka

Ja kiedyś stawiałam tarota i wierzę w to co mówi.Szkoda że zostałam okradziona w pociągu bo bardzo lubiłam te karty-z resztą tak jak i portfel, dokumenty i samą torebkę.

A w ogóle możliwe jest wywróżenie coś komuś bez żadnego kontaktu bezpośredniego z tą osobą ?:classic_cool: za dużo EZO TV się naoglądaliście.

Gość straaaaaszne
Ramona straszni ci idioci i nie stresuj sie .Kobieta chciala cos interesujacego zrobic i patologia sie odezwala wstydze sie teraz za ...Ramona pozdrawiam i ZYCZEduzo szczescia i spokoju

Możliwe! Kiedyś jakiejś dziewczynie przez maila stawiałam tarota bo któraś z koleżanek wypaplała że mam karty i tak poszła informacja w ludzi. Dziewczyna odpisała że nie wierzyła w to ale wszystko to prawda.Nie podawała mi żadnych dat czy imion-nic też nie mówiła o sobie. Ale niektórym takie informacje pomagają spersonalizować wróżbę-ja nie ganię za to.

ty gupia i tyle, pytałąm o kolor włosów bo na karttach widzę, jak krol wychodzi czarny czy blonad już wiesz? jak Król trefl to ktoś z rodziny jak król kier to ktos z poza rodziny, na obrazkach krole mają kolor włosów albo brunet albo jasny proste. szkoda mojego czasu. Ja w porownaniu do was nie musze sie ukrywac http://www.voila.pl/256/xslz0/index.php?get=1&f=1 jestem dumna ze swojego pochodzenia a z socjalu nie korzystam i nie korzystałam nigdy! myśłicie ze jestescie najmądrzejsi i wszystko wiecie o Romach....mylicie się

motylek niebiesko oki to ustaw sobie sama tarota i odpowiedz na swoje pytania :classic_cool:

Gość eewewrweeewr
banda kretynów. dziewczyna za free karty rozkłada a wy po niej jedziecie. lepiej jest za kasę u tej wróżki z allegro? lepiej jest w tv za 4 zł + vat? idioci jesteście.

jak już wyżej pisałam kiedyś skradziono mi torebkę w pociągu a w niej były karty. jakoś nie kupiłam od tamtego czasu nowych, oglądałam ale nie znalazłam takich które wtedy miałam i raczej nie znajdę bo to były karty po siostrze babci.

Gość Sukarasa Rakli
Czy wspominałam już, że czasami zdaża mi się zjeść kupę? :classic_cool:

Gość eewewrweeewr
no a co nas te karty skradzione interesują? tylko z nimi szło wróżyć?

Gość Wikuśka
autorko masz może gg? chciałabym odp na kilka pytań odezwij się jak możesz