Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_8686

Mój M pisze ze swoją byłą

Polecane posty

Witam wszystkich :) Mój M mimo ze jesteśmy po ślubie dwa lata nadal nietrymujące kontakt ze swoją byłą. Nie maiłabym nic przeciwko, gdyby były to kontakty czysto koleżeńskie ale niestety nie są. Jak go o nią pytam to się od razu denerwuje i wpada w wściekłość, a ty chyba oznacza, że jednak to nie jest kontakt czysto koleżeński? Trosze doradźcie mi co mam zrobić? Chce dzisiaj z nim załatwić tą sprawę. Już nie raz z nim rozmawiałam, obiecywał i na tym się tylko kończyło.

Jak go o nią pytam to się od razu denerwuje i wpada w wściekłość, a ty chyba oznacza, że jednak to nie jest kontakt czysto koleżeński? nie jest Trosze doradźcie mi co mam zrobić? byc konsekwentna Chce dzisiaj z nim załatwić tą sprawę. to zalatw Już nie raz z nim rozmawiałam, obiecywał i na tym się tylko kończyło. bo nie bylas konekwentna

Gość na cyzm polega ten kontakt_
pisze z nią, dzwoni do niej czy sie spotykają?

Gość swiezosc poranka
witaj! jakie ma konkretnie kontakty ze swoja była ? opisz jakis przyklad...

no dobrze, piszą ze sobą ale o czym? wiesz, czy facet kasuje od razu sms-y? i czemu nie chce zerwać tej znajomości? czym to tłumaczy?

Gość a moze by inaczej...
"Ale pomogliście" Jeżeli oczekujesz, że ktoś przyjdzie i da mu po ryju to powiedz wprost, że szukasz EGZEKUTORA.

Kasuje sms-y, jak go się pytam spokojnie to on wybucha, śmieje mi się w twarz i mówi że przesadzam

śmieje Ci się w twarz? a spotykają się? czemu go nie pogonisz? jak go spakujesz to od razu zmieni śpiewkę i już nie będzie się głupio uśmiechać tylko na kolanach przyjdzie. chyba, a jeśli ni to będzie znaczyło, że Cię nie kocha i tak odejdzie.

Gość swiezosc poranka
mysle ze cos lezy na widelcu tutaj.... niestety, taka nerwowość z jego strony tłumaczy to ze musi ich cos łączyć.... moze zagraj podobnie ?? pisz z jakims facetem... zobaczysz czy bedzie zazdrosny.. jak nie ... sama masz odpowiedz co sie dzieje...

Najlepsze rozwiazanie to zrobic tak jak on tez z jakims bylym kontaktowac sie :D kącik porad kafe

Gość fajne..........
fuck ass, "sa kobiety do ruchania i sa kobiety do kochania" "Najlepsze rozwiazanie to zrobic tak jak on"...... Rucha cię? To znaczy, że nie kocha.

Gość fajne..........
"Jestem facetem" - jeżeli za takiego się uważasz, to...... Każdy przecież może uważać, że jest Napoleonem. Ale czy zawsze to jest komplementem dla Napoleona? A twoja stopka? Świadczy o tobie.

Gość a przed ślubem jak było?
nie pisał z nią? nie wiem, co Ci poradzić, jestem kobietą i jestem bardzo radykalna w swych metodach i gdyby mój facet tak się zachowywał, wystawiłabym go za drzwi nawet bez specjalnego żalu. co to w ogóle jest teraz za moda na to "pisanie"? a to smski, a to maile, a to na gg czy innym komunikatorze. jak mnie wkurza, kiedy jakaś koleżanka poznaje faceta w sieci, z tego samego miasta, pytam czy się umówili, a one, że nie, piszemy sobie na razie i tak powiedzmy 3 miesiące. co to ma być ja się pytam?? rozumiem odległość 500 km, to sobie można pisać (choć dla mnie poznawanie kogoś, kto mieszka 500 km ode mnie w ogóle nie miałoby sensu), ale tak? po co tracić czas na wirtualne znajomości, uzależniać się od nich, idealizować w myślach obraz tego drugiego człowieka, który na ogół w prawdziwym świecie jest zupełnie inny? co się z ludźmi porobiło?

Gość ja cię dobrze wychowali to
dzisiaj się spakuj i powiedz doswidania gnoju:) jak mówisz facetowi że to ci przeszkadza widzi że masz z tym problem i lekceważy to to znaczy że cię nie kocha on cię NIE KOCHA rozumiesz?

Gość ja cię dobrze wychowali to
ten czizas mi się podoba od dłuższego czasu;) no właśnie nie każdy ma coś za uszami:P

Ale skoro ja jestem wrzątku wobec niego i nie przyprawiam mu rogów czyli jestem wierne to chyba mam prawo wymagać od niego tego samego

Gość netykieta
mala_8686 smieje się w twarz - nie szanuje cię denerwuje się i kasuje esemesy - ma coś do ukrycia Jakie konsekwencje przwidziałaś w przypadku niedotrzymania obietnicy złożonej przez męża ?

Gość blauska
" gdyby były to kontakty czysto koleżeńskie ale niestety nie są." no sorry ale co on takiego robi? Masz jakies dowody na to? Co pisze z nia? O czym? Czy to sa tylko twoje domysły albo urojenia :/ ? Podaj przykłady a nie tak ogolnikowo piszesz.

Nie dotrzyma obietnicy - wypie**ala z mieszkania . vs. Już nie raz z nim rozmawiałam, obiecywał i na tym się tylko kończyło.

Chcesz przykładów proszę bardzo. Zanim zaczął kasować sms-y pisał, że np. się ze mną rozwodzi, że nie jest dobrze w naszym małżeństwie.... Ona pisała np. dlaczego nie przyjechałeś, czekałam... Wysyłali sobie :* No i jak był w domu a ona do niego dzwoniła nie odbierał i mówił, że to mama dzwoni i nie ma ochoty z nią gadać....

Gość blauska
-------->mala_8686 dziewczyno ale jak masz na to dowody??? umawia sie z nia? Nie kumam co sie tak stresujesz? co on takiego robi oprócz tego ze gada sobie z była? moj tez gada, ja z nia tez gadam i moim byłym tez gadam bo go czasem spotykam. Nie rozumiem w czym problem :/

Gość nosszka
niech spieprza!