Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzemtruskawkowy6920

Co sądzicie o tych butach?

Polecane posty

Gość sdkdkfg
juz lepiej kup baleryny

Gość dzemtruskawkowy6920
Proszę o kilka opinii...

Gość dzemtruskawkowy6920
W balerinach mimo tego, ze noszę rozmiar 38, ta stopa zawsze wygląda jak płetwa

mi się nie podobają.. pomimo tego, że może są modne (bo inne) nie założyłabym takich.. za darmo bym ich nie wzięła.. jakbym miała chodzić we wszystkim c modne to bym wyglądała jak Pajacyków :OP wieś śpiewa i tańczy :) to je moja opinia :D

mi się nie podobaja....dziwne troche..i chyba nie za wygodne tak mi się wydaje..

Gość jola kola
a mnie ie wydaje , ze bardziej pasowalyby do tych spodni , co sa teraz modne , nie wiem jak one sie prawidlowo nazywaja, ale materialowe,rozszerzane, czy z plisami na biodrach choc mnie osobiscie taki styl sie nie podoba , jest antykobiecy :O

Gość incredibles
łane sa ;) do tego jakas fajna torebka i bedzie super!

Gość dzemtruskawkowy6920
Są wygodne, nawet bardzo. Zastanawiam się tylko czy będą pasowały do zwykłych jeansów i np. marynarki czy też potrzebują jakiejś specjalnej stylizacji.

do zwykłych rurek będą pasować i tych co wyżej napisała koleżanka.. taki luźny styl musi być... widziałam u kogoś takie buty.. w jakimś filmie chyba.. moim skromnym zdaniem, jasne dżinsy plus fajny t-shirt plus np jasna brązowa marynarka :) reklamują takie w H&M w tv taki styl.. miałam takie buty tylko, że białe ale to kilka lat temu :P

Gość dzemtruskawkowy6920
Dziękuję za opinie. Buty mi się podobają, choć nie mogę się przekonać. Nie chcę wyglądać śmiesznie, stąd moje pytania.

Gość dzemtruskawkowy6920
Może ktoś jeszcze się wypowie?

to nie jest zupełnie mój styl... ale jak Tobie się podobają to jest chyba najważniejsze.. powiem Ci tak.. nie wiem komu chcesz się podobać, ale raczej facetowi się nie spodobają... ale są oryginalne.. jak się dobrze do nich ubierzesz to nie będzie źle.. ja bym takich osobiście nie założyła ale TO DLA TEGO ŻE MAM INNY STYL..

Gość dzemtruskawkowy6920
Rozumiem :) A może mogłabyś mi pomóc? :) Ja też nie jestem przekonana do tego typu obuwia. Owszem, podobają mi się, ale martwię się, że do wielu rzeczy już nie będą pasować. Poszukuję butów - do jak to wcześniej określiłam - "śmigania" :) I nie chodzi mi o adidasy, w balerinach jakoś źle się czuję. Może masz coś na oku? :)

Gość dzemtruskawkowy6920
Ok :) I z góry dziękuję za poświęcony mi czas :)

Gość dzemtruskawkowy6920
Te, które podałaś całkowicie odpadają. Posiadam już adidasy, ładne, zgrabne - ale to obuwie sportowe. Te, których szukam obecnie, muszą być inne :)

podobne widziałam w zarze które mi sie od razu spodobały byly super !tylko ze byly ladniejsze :P nie mialy takiej grubszej podeszwy ;p i nie wiem co masz na mysli piszac czy zwykle dzinsy bd pasowaly ? rurki beda :) i dlaczego maja sie facetowi nie podobac ? kazdy facet ma inny gust. Te z zary mojemu sie podobaly :)

Gość dzemtruskawkowy6920
Te, które podajesz naprawdę bardzo mi się podobają. Niestety, ja takie posiadam, a przynajmniej bardzo podobne :) Widzisz, ciężko się ze mna współpracuje. Może faktycznie powinnam się przełamać i poszukać balerin, skoro nic nie możemy znaleźć :)

Gość dzemtruskawkowy6920
O tak, te białe fenomenalne :) Wydaje mi się, że mogą się nie podobać facetowi, bo w wersji oryginalnej, to są właściwie męskie obuwie. Tak, chodziło mi o spodnie rurki, albo przynajmniej proste,chociaż preferuję te pierwsze :)

Gość dzemtruskawkowy6920
O tak, już bardziej coś w ten deseń :) Fakt, mi panterka też do niczego nie pasuje. Lubie dobre buty, dlatego chyba chiałabym skórzane. Przepraszam, że tak wybrzydzam. nie musisz sobie już mną zawracać głowy, naprawdę pięknie dziekuję :)

no walsnie te z zary byly jakies takie bardziej dopasowane ( z wygladu) i mniejsze bardziej kobiece;p moze poszukaj jeszcze czegos podobnego ;p