Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

az84

młode mamy

Polecane posty

Gość ziva
Witam! Dawno mnie nie było. My jeszcze bezzębni ;) Moja Gwiazda też czasami wstaje o dzikich porach, pobawi się, pokrzyczy i idzie spać jak ja już i tak wstaję. Złośliwa jest;) teraz oczywiście sobie śpi w najlepsze. My też już zmagałyśmy się z lekkim katarkiem, obyło się bez lekarza. Ja stosowałam standardowo wodę morską, odciąganie, leżenie na brzuszku, dodatkowo podawałam jej cebion i sanosvit

Czesc dziewczyny moja myszka tez własnie spi. W nocy naszczescie budzi sie tylko na jedzenie tak miedzy 4 a 5 rano i dalej śpi ale niestety tak do 6 rano tyle tylko ze maz do niej wstaje ale sie tak rozgaduje ze i tak nie śpie:) U nas jeszcze walka z katerkiem sie nie skończyła dzis ide na kontrole bo dalej ma katarek i boje sie zeby na oskrzela nie zeszło Dzis odkryła nowy smak i jej b.zasmakował nie sądziłam ze brzoskinie jej przypadna do gustu:) Poszła bym gdzies na spacerek ale niestety musimy siedziec w domu pozdrawiam

Czesc dziewczyny moja Zuzia tez właśnie sobie spi:) W nocy naszczescie budzi sie tylko na jedzenie tak miedzy 4 a 5 rano ale tak o 6 juz sie budzi ale mąż do niej wstaje ale tak sie rozgaduje ze i tak nie śpie:) U nas walka z katarkiem dalej trwa dzis ide do lekarza na kontrole bo boje sie zeby na oskrzelka nie zeszł Dzis odkryłyśmy nowy smak deserku brzoskwinka nie sadziłam ze przypadnie jej do gustu:) pozdrawiam i trzymajcie sie zdrowo

Mojej Natalci smakuje większość deserków gorzej jest z zupkami bo te są bez smaku i czasem muszę się natrudzić żeby jej coś wcisnąć :). Kończy mi się urlop i już odliczam dni do pracy będę musiała mojego brzdąca zostawić w domku z babcią;)

Gość ziva
Moja jednak nie bardzo ma ochotę na rozszerzanie diety. Na razie odpuściłam. Dzisiaj w nocy dała mi popalić, pobudka co 1-1,5 godz. Ja do pracy wracam dopiero w 2012 r., teraz byłoby mi ciężko, chociaż niektórzy mówią, że im później tym gorzej

nasze maluchy chyba się zmówiły moja ostatnio też się budzi co godzinę półtora po prostu masakra kiedy ja się wyśpię tak chociaż siedem godzin ciągiem :)

Gość ziva
No dzisiaj zdecydowanie lepiej, pobudka w nocy tylko 2 razy na jedzenie :) teraz mała sobie śpi. Spacer sobie darujemy, bo u nas okropnie wieje i straszne błoto wszędzie.

Czesc dziewczyny ale tu cisza :( Moja niunia dzis dostanie pierwszy obiadek z mieskiem hmm ciekawe czy jej zasmakuje Katatrek juz prawie opanowany ale cos oczko zaczeło jej łzawić mam niby krople bo pediatra mi przepisał ale sa z antybiotykiem i nie wiem czy jej podawac zaczekam do jutra czy sie cos poprawi narazie przemywam jej oczko ziołami U nas strasznie wieje wiec dzisiejszy spacerek sobie odpusciłam A czy ubieracie jeszcze dzieci w kombinezony na spacer do gondoli?? pozdrawiam

Rzeczywiście forum ucichło :) Daj znać jak poszło karmienie obiadkiem.Moje dziecko się zbuntowało i nie chce ostatnio jadać obiadków, no może bardziej smakują jej deserki i mleczko z cycusia :). Ja już kupiłam Natalusi kurteczkę wiosenną i czapkę i już od niedzieli nie ubieram jej w kombinezon ale za to cieplej przykrawam.

Gość ziva
Ja ubieram jeszcze ciepło, tak jak do tej pory. Uwaga, uwaga - jest pierwszy ząbek :)