Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rinkieter

Co Cię wkurza ?

Polecane posty

Gość Rinkieter

Piszemy o tym co nas wkurza w życiu codziennym : - co ? - dlaczego ? Niech ten temat stanie się miejscem wyrzucenia swoich frustracji na otaczającą nas rzeczywistość. Piszemy o wszystkim ludziach, przedmiotach, instutucjach, sklepach ... wszystkim tym z czym mamy styczność na codzień i nas WKURZA !!

Gość milky way09
Bratowa- bo wredna i złośliwa franca! Ach nienawidze jej! Mycie naczyń- nienawidze tego tak samo jak bratowej!

Gość Rinkieter
Tylko tyle ? Nie wierze

Gość nagnazasasartande14
-koledzy -znajomi

Gość u mnie bylo tak
-jak walne gdzies jakas rzecz a pozniej nie moge znalezc czyli moja skleroza :P -rozpuszczone dzieci -jak ktos mnie budzi rano -spoznianie sie ludzi -podniesiona deska w wc :P Jak cos sobie jeszcze przypomne dopisze:P

Gość juuupiiiiii
wkurza mnie wszystko jak jestem zła

- wychowawczyni bo usadziła pół klasy na półrocze w tym mnie, jest wredna i nie potrafi przygotowywać do matury - długie niekończące się kolejki w sklepach, - pustego hip hopu w którym ziomki nie przekazują wartościowych rzeczy w tekstach i tego że oceniają największych raperów w Polsce nie mając o nich pojęcia, - egoizmu w ludziach i brak tolerancji, - pustych lafirynd i tępych kolesi