Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm:)E:E

jak myslicie??

Polecane posty

Witam! Mam pytanie od pol roku starma sie z meżem o bobaska, prze ten czas mialam normalnie @ i regularnie, ale ostatnia @ mialam 15-17 stycznia. i od tej pory cisza. mam temperature od 3tygodni 37 i ponad. sennosc, drazliwa jestem, i szczerze to niestety zawsze mialam miseczke a i czasem b. na okres. a od miechu rosnie mi i mam juz c miseczke i bola. wiem ze to moze byc spowodowane tez przez Hormony. Do gina mam za miesiac... i myslalam czy zrobic test alle nie wiem czy jest sens. wiem ze nikt nie jest tu wrozka, ale czy mozliwe jest to ze udalo sie?? prosze o pomoc. z Gory dziekuje:) pozdrawiam

Gość Dowiesz sie
jak zrobisz ten cholerny test Jak pewnie dobrze wiesz możliwość zawsze jest.Czemu do tej pory nie wykonałaś testu?

nie robilam testu poniewaz chcialam poczekac... gdyz mialam kiedys problemy i czesto mi sie spozniala @ ale nie mialam temperatry a ni powiekszonych piersi, i jestem szczupala zawsze jakies 46kg, a teraz przytylam wszedzie. a pale wiec bym tak nagle nie przytyla

Gość Dowie
Leć po test i rób go nawet dzisiaj:)

a czy test nie bedzie bardziej wiarygodny jak zrobi sie go rano i naczo??

i tez z jednej strony mam dziwny sluz tzn tak jak na owlacje.. ale wilgotno mam. jest bialy gesty albo zadki bezroczysty, i nie wiem ponoc na bobaska tez tak kobieta ma, i to jeszcze ze boli mnie od czasu do czasu brzuch, ale takie chwilowe bole jak na okres ale nie boli caly czas jak zawsze mam na @. wiec nie wiem.

Gość Dowie
skoro pare dni ci się już spóznia to możesz spokojnie zrobić.Wyjdzie prawidłowy wynik!

bardzo dziekuje za pomoc:) i pozdrawiam