Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jennifer87***

dzieki ze zablokowali mi przez was moj nick i musialam zakladac nowy

Polecane posty

Dlaczego mnie tak nienawidzicie? tu nie mozna normalnie z nikim porozmawiac, podzielic sie swoimi radosciami i troskami. Jak napisze ze jest mi dobrze czy to ze buduje domek to odrazu wyzywacie mnie od dziwek czy pustakow. Wyciagacie jakies stare tematy z wizazu. Wtedy fakt, mialam problemy, dosc spore. Z tym ze podejrzewalam ze maz mnie tak naprawde nie kocha, z tym ze mialam depresje poporodowa i z tym ze nie mialam pomocy wsrod rodzicow ktorzy mieli mnie w dupie. Teraz sie wszystko zmienilo, maz udowodnil ze mnie naprawde kocha i to najbardziej an swiecie, zaczelo sie nam ukladac dzieki jego inwestycjom i pomocy jego rodzicow. Mamy 5 firm w ktorych ja pomagam mezowi. Dlaczego uwazacie ze klamie? Mowie prawde i rpzyznaje sie do tych tematow na wizazu i tego co tam pisalam bo naprawde mialam wtedy ciezko

Gość zalamka.,,,,,,
Nie podszywaj się:P

Gość kafeterian2100
nie rozmawiamy z tobą, bo nam wystaje sloma i siano z butów i jemy szynke za 13.99 i jestesmy pieprzonymi biedakami, a ty sie z takim elementem spolecznym jak my nei zadajesz.

Gość kafeterian2100
jestes taka inteligentna ładna bogata, wiec sie nie odzywaj do nas, do glupich, brzydkich i biednych .

Gość nowa347
kafeterian2100 nie produkuj się, przecież to nie nasza Jenny ;P

Ok. piszesz prawdę, załóżmy. Ale kogo to obchodzi? 5 firm i 50 tys. na miesiąc to malutko..i to jest podejrzane. Na jednej można wyciągnąć 2x tyle.

Gość nowa347
To daj fotę, wtedy Ci uwierzymy :P P.S. Mogę mieć taki nick? Podoba Wam się?:)

Gość kafeterian2100
tobie jen brak inteligencji i szacunku do samej siebie a bajki piszesz jak dziecko z gimnazjum. dowartosciuj sie gdzies indziej, bo tutaj toba zygamy dalej niz widzimy