Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_jakas

Suki trafiają na wartościowych facetów, zaś skurwysyni na wartościowe kobiety.

Polecane posty

Gość InnaZNatury
Bo przeciwieństwa się przyciągają..

Aż tak? Po co faceci latają za beznadziejnymi kobietami, a potem cierpią, że zostali skrzywdzeni? To samo z kobietami. Ja już nie chce tracić rozumu! Nie zmieni się człowieka.

Suki trafiają na wartościowych facetów, zaś skurwysyni na wartościowe kobiety bo wszystko w przyrodzie dąży do równowagi

Gość dedddc
bo musi być jakaś równowaga

A może ludziom wydaje się, że zmienią drugą osobę? No ja jestem dobra, więc sobie znajdę skurwysyna, którego naprostuję na dobrą drogę bla bla...

to jest najgłupsze myslenie " zmienie go " tak tylko myslą głupie samice i samce

Gość eee... tam
co ty cream pierdolisz?

Gość zonkataka
ja np jestem trochę niegrzeczna i moj mąż zawsze mi imponowal ze jest taki dobry etc

Dlaczego Ci imponował? Cream Kręci mnie teraz facet, który mi się praktycznie nie podoba, więc ta Twoja teoria trochę lipna.

Gość zonkataka
dlaczego mi imponował? bo był inny niż ja, podziwiałam go i tak się stało że za niego wyszłam, wyglad akurat stanowil druga role w tym wszystkim W zyciu codziennym czasem ta jego dobroc jest meczaca, tzn zawsze znajda sie tacy ktorzy chca to wykorzystac, i dlatego ma mnie zebym mogla go nakierowac na wlasciwa drogę :D

Cream Nie musisz mi wierzyć. Mam za sobą związek ze skurwysynem, wyszłam z tego z dość porządnym wykończeniem. Poza tym znam jeszcze jedną sukowatą dziewczynę. Dzięki tym dwóm osobom doceniłam ludzi, a raczej ich charakter. Co z tego, że zwiążę się ze ślicznym chłopaczkiem, jeżeli potem będę płakać? Wolę coś innego.