Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka111

problemy z chlopakiem:(

Polecane posty

uciekanie się do takich sposobów jest trochę żałosne, mimo wszystko. Jeśli facet nie stara się rzeczywiście, to tylko dlatego, że po prostu nie dość zależy mu na Tobie. A Twoje olewanie go wcale nie rozwiąże tego problemu.

do regres: czytales te ksiazke ze sie wypowiadasz?? skoro jest dla kobiet, to po co ją czytales?? mowisz tak bo jestes facetem, pewnie wolalbys zeby dziewczyna przy Tobie skakala jak jej zagrasz... trzeba czasem sie poswiecic co nie co, zrobic niespodzianke dla kobietki, a nie ciagle oczekiwac ze to ona o wszystko zadba, posprzata, popierze, zrobi pyszna kolacje, wlozy sexi ciuch a dalej istne szalenstwo ... ??? trzeba umiec cos dac od siebie, a nie ciagle oczekiwac czegos od drugiej osoby.

po prostu nie dość zależy mu na Tobie - nie przejmuj sie takimi postami, bo zaraz zaczna krzyczec ze jemu na Tobie nie zalezy i po co wogole z nim jestes.

do regres: czytales te ksiazke ze sie wypowiadasz?? skoro jest dla kobiet , to po co ją czytales??" czytałem ją z ciekawosci by utwierdzic sie w przekonaniu że tam są bzdety Czytałem ją "czysto" poglądowo,by zobaczyć jak to jestem jako facet rozpracowywany ... Wniosek ---> Totalny niewypał nie mający nic wspólnego z tworzeniem zdrowego i opartego na normalnych relacjach związku a nie ciagle oczekiwac ze to ona o wszystko zadba, posprzata, popierze, zrobi pyszna kolacje, wlozy sexi ciuch a dalej istne szalenstwo ... ??" no własnie jak zwykle na obrone macie sprzatanie,gotowanie,zmywanie,pranie i bóg wie co tam jeszcze I nie chciałbym by skakała tylko czasami zaskoczyła mnie ... jesli mnie zaskoczy , to ja w rewanzu zrobie to samo To takie proste . facet z kobietą która wymaga a nic od siebie nie daje zachowuje sie własnie tak jak facet autorki , to normalna reakcja i ja mu sie nie dziwie :) 🖐️ pozdrawiam za nadgodziny w robocie mi nie płaca do autorki : nie rób scen i nie olewaj go Zaskocz go czasami i przede wszystkim z nim porozmawiaj o swoich potrzebach

Gość 678987678909876
hehehe tak ona ma jeszce mu kolacje zrobic wiesz ja mialam kiedys faceta ktory byl szcery i wprost powiedzial ze tak faceci robia i jestm im wygdonie starac sie ie trzeba bo juz sie usidlilo itd a wiedza ze dziewczyna nie odejdzie pewnie sam tak robisz tlyko nie umiesz sie glosono do tego przyznac wlasnie ze on powinien tez sie nia zaintersowac a ona powina sie zajac soba zeby nie myslal ze jest na pstrykniecie

no i byl u mnie dzisiaj:) choc jutro znowu do kolegow idzie:( no trudno... moze sie umowie z kumpelami

Nie zabraniaj mu spotkań z kolegami. On z Tobą na pewno na każdy temat pogadać nie może. Tak jak Ty z nim i od tego masz koleżanki.

nie zabraniam mu sie spotykac z kumplami...' ale on prawie codziennie do nich chodzi.. teraz tez poszedl.

Gość jakis głupek
Droga Autorko, Popieram radę o rozsądnym ignorowaniu faceta. Nie docenia i nie szanuje się tego, co przychodzi łatwo, więc ty też nie bądź na każde jego zawołanie. Bądź dla chłopaka miła, nie chodzi o to, by nie odpisywać z zegarkiem w ręku na wiadomości. Dyktuj swoje warunki spotkań. Mów, że nie możesz się spotkać, bo jesteś umówiona, zajęta (i faktycznie miej to zajęcie, to bardzo ważne). Jak najbardziej sama proponuj wspólne wyjścia i decyduj o tym, jak będziecie spędzać wspólny czas :). Zainwestuj czas poświęcony do tej pory na oczekiwanie na odzew chłopaka w siebie. Więcej wyluzowania i dystansu do życia życzę :)