Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszibianka

Zapraszamy na Facebooka!

Polecane posty

Gość wszibianka

Zapraszamy na profil uczelni WSZiB na Facebooku! Wszyscy, którzy wybierają się na studia, chcą się doszkalać zawodowo i jeszcze nie wiedzą, jak to zrobić, są mile widziani na profilu http://www.facebook.com/wszib Chętnie odpowiemy na Wasze pytania. Poza tym: codzienna dawka wiedzy a także konkursy, konkursy, konkursy!

Byłam, polubiłam :) Fajnie prowadzony profil, może nie wszystko mnie tam interesuje, ale to swiadczy tylko o rożnorodności wpisow - dla kazdego cos fajnego :) No i maja konkurs komiksowy :) wgrywa się zdjęcie dodaje komentarz i grafike :) a jak znajomi beda glosowac i zdobedzie sie najwięcej głosów, ma się nagrodę gwarantowaną :) Fajna zabawa przy wgrywaniu zdjęć, a można wgrać ich więcej niż jedno :)

A teraz jest już II etap tego konkursu. http://www.facebook.com/wszib Wgrywa się zdjęcia z wakacji ;) jak się patrzy na te niektóre grafiki jakie można nanieść na zdjęcie, to aż chce się wyjechać do jakiegoś ciepłego kraju i leżeć brzuchem do góry na plazy :)

No fajny, przyjemniejszy ten II etap, ale jakoś mało prac jest. A przecież nawet dla przyjemności i zabicia czasu można poszukać jakiegos zdjęcia, nawet w necie, i wgrac. Wszystko jest gotowe, aplikacja robi to za nas praktycznie, kwestia wpisania jakiegos tekstu od siebie i zrobione. A Wszib daje fajne nagrody, wiec zachecam do zabawy :)

Gość czeseska
Ludzie to sa jednak dziwni. Przegladalam galerie prac to wcale nie ma ich tak duzo. Jakby bylo napisane "wszib rozdaje za darmo" to by wszyscy sie zglosili. Najzabawniejsze jest to ze ja znalazlam fajne zdjecie na necie, dodalam komentarz i wrzucilam fotke. Zajelo mi to raptem 3 minuty! a przy tym wcale sie nie musialam bardzo wysilac. No i teraz mam szanse na nagrody, przy takiej frekwencji mam olbrzymie szanse na nagrody - skoro dostanie je 13 osob :D

Gość halssska
W końcu profil uczelni prowadzony z dystansem, luźno, zabawnie. Są owszem informacje dotyczące edukacji czy oferty uczelni, ale o wiele więcej jest ciekawostek, nowinek i innych różności z każdej dziedziny życia. A konkurs komiksowym owszem, całkiem ciekawy :)

Zgadzam się z halssska. Luźno i przyjemnie :) i nie tylko o studiach i nauce, więc i fani, którzy jak mniemam są w większości studentami tej uczelni, zaglądają tam na pewno o wiele chętniej niż fani na profilach innych uczelni, gdzie podają tylko suche informacje na temat wydarzeń związanych z uczelnią.

Gość halssska
A jeśli mowa o konkursie, widziałyscie ten trzeci etap? :) Dla mnie to cos niesamowitego jak oni potrafią zmienic szate graficzna na kazdy z etapow :) i te grafiki ktore mozna dodac do zdjecia :) teraz jest mlotek, kask, smieszny telefon stacjonarny z tarcza ( kto ich w ogole dzisiaj uzywa? :D ), krawat, kajdanki... :) i sporo innych :) Chyba sie skusze i wrzuce zdjecie :)

Też zapraszam! :) Fanów jest coraz więcej :) a na tablicę wrzucają całkiem fajne rzeczy :) no i na bieżąco podają informacje o nowościach, promocjach i wydarzeniach na uczelni :) więc nie trzeba szukać na ich stronie :)

Gość gościoowa
Też byłam na tym profilu. Zastanawiam się skąd oni biorą takie fajne rzeczy :) Na tablicy codziennie jest coś ciekawego do poczytania albo obejrzenia i to nie jest tylko jakiś tam onet, wp czy demotywatory. Mają linki do świetnych zagranicznych blogów, czasem fajne artykuły po angielsku, świetne galerie. Przeglądam codziennie to co wrzucają na walla :)

Teraz widzę na tablicy pojawiają się też wpisy np. Samorządu Studenckiego. Super, wszystkie info na jednej ścianie :) i nie trzeba ich szukać na innych profilach :)

A skąd możesz wiedzieć takie rzeczy? zresztą dziś po państwowej co masz? też papier. Najważniejsze są umiejętności, bo to one a nie papier umożliwiają dostanie fajnej pracy.

Nie ma co zwracać uwagi na wpisy osoby, która widać nie ma zielonego pojęcia o tym jak wygląda dzisiejsza sytuacja ze szkołami i z pracą. O pracę ciężko, więc trzeba myśleć rozsądnie wybierając uczelnie. "Prestiż" po panstwowej albo umiejetnosci po prywatnej.

Gość annutka
Oprócz tego, że zapraszamy na Facebooka to zapraszamy też na Dni Otwarte 15 marca na nasza uczelnie :) Beda bardzo ciekawe warsztaty i prelegenci :) m.in Prezes Santo Versace :) poza tym pokaz DJ-ski, zwiedzanie uczelni, targi kierunków studiów, stoisko z ofertami pracy dla absolwentów szkół średnich :) i wiele innych. Przyjdźcie :)

Gość annutka
Zapraszamy na nasz profil oficjalny :) Dużo ciekawych rzeczy związanych bardziej i mniej z nasza uczelnią :) Ciekawe zdjęcia, filmy, reportaże, informacje o kursach, szkoleniach i konferencjach nie tylko dla studentów WSZiB.

Gość Czarnushka
Rzeczywiście fajny profil. Nie ma jedynie wiadomości z uczelni, jest mnóstwo innych i czasem można nieźle się pośmiać :) Mogliby zrobić jakiś fajny konkurs, albo grę - byłoby jeszcze lepiej ;)

Gość Pan-da
Jestem peła podziwu dla pomyslu na gry, jakie byly dostepne na profilu. Pierwsza z dynia, druga z choinką. Proste gry, ktore jednak przyciagaly :) Brawo za pomysl i oby wiecej takich :)

Gość Pan-da
Jestem peła podziwu dla pomyslu na gry, jakie byly dostepne na profilu. Pierwsza z dynia, druga z choinką. Proste gry, ktore jednak przyciagaly :) Brawo za pomysl i oby wiecej takich :)