Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma..84

prosze o odpowiedz, wazne

Polecane posty

Gość niewiadoma..84

Witam, mam takie pytanie tydzien temu mialam zabieg wypalania nadzerki. Lekarz przepisal mi vaginal (nagietek), wspomne tylko tez, ze zabieg byl wykonywany przed sama @, nie dostalam zadnych antybiotykow takze nie zrobil mi zasypki...aby to sie lepiej goilo. Martwie sie,bo mam bardzo obfite uplawy i wszystko Mnie w srodku boli,piecze. Moje pytanie jest kierowane do kobiet, ktore maja za soba ten zabieg, mialyscie takie objawy jak moje ,odrazu po tym wszystkim.? Czy moge po @ uzyc lactovaginal? on przywraca flore bakteryjna pochwy? Z gory dziekuje za wszystkie praktyczne wypowiedzi.

Gość piątek czwartego
Ja miałam zabieg usuwania nadżerki. Było to 6 lat temu, ale pamiętam, że po zabiegu przez kilka dni mnie bolało i leciała ze mnie woda, bo usuwana była przez mrożenie. Zadzwoń może do swojego ginekologa.

Gość niewiadoma..84
Dzwonilam,ale on mowi ze tak musi na poczatku byc... ja w to teraz do konca nie wierze, bo dowiedzialam sie kilka nowych informacji i sa sprzeczne z jego zdaniem. Sama juz nie wiem co mam o tym myslec i co z tym zrobic. Poradzcie prosze;/

Gość niewiadoma..84
Wypowie sie ktos jeszcze na ten temat...?