Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest u wass?

czy gdy rozstajecie sie z partnerem na dobre utrzymujecie

Polecane posty

Gość jak to jest u wass?

pozniej kontakt? chodzi mi o kontakt od czasu do czasu na zasadie czy u innej osoby wszystko ok, czy kompletnie zero kontaktu?

Gość a co złego widzisz w takim
kontakcie ? przecież byliście kiedyś ze sobą i znacie się jak stare konie. nie widzę w tym niczego złego, pytać można. Seksu w tym nie ma :P

Gość Ram29
Zależy. Z jedną mam częsty kontakt, byłem nawet na jej ślubie. Jak się dłużej nie odzywamy do siebie, to zaraz pytamy co słychac. Z inną tak bardzo okazyjnie, ale życzliwie. Natomiast w ogóle kontaktu nie utrzymuję z tą, która po długim czasie mnie wystawiła i nawet nie potrafiła sę ze mną pożegnac - wysłała tylko sms. Forma rozstania ma znaczenie.

Gość blauska
"Forma rozstania ma znaczenie" zgadzam sie.

Gość Ram29
Ma znaczenie i forma rozstania, i traktowania przed rostaniem. Ta ostatnia kobita robiła uniki , miała tys. powodów żeby odłożyć spotkanie, odpowiadała półsłówkami gdy pytałem co się dzieje itp. A potem sms, ze to jednak nie to. Z innymi wszystko sobie wyjaśniliśmy i nie unikamy się.

Gość jak to jest u wass?
a czy utrzymywalybyscie kontakt jakby facet krecil nie chcial z wami byc a nie umial tego powiedziec wprost a kontakt po prostu zerwal poprzez nie odzywanie sie?

Gość nigdy w życiu..
w takim przypadku..

zazwyczaj nie utrzymuję kontaktów. po cholerę? na przyjaźń jest czas w trakcie związku, a później już można sobie darować.

Gość jak to jest u wass?
2 miesiace temu chcial zalozyc ze mna rodzine, mowilismy o dzieciach a pozniej nagle zaczal krecic ze powinnam sie spotykac z innymi facetami, ze mam robic to co dla mnie najlepsze ale nie potrafil powiedziec, ze mnie nie chce. dlaczego faceci to tchorze?

Gość Ram29
Tchórzostwo nie zalezy od płci. "moja"po długi czasie zwodzenia mnie pożegnała mnie smsem.

Gość jak to jest u wass?
kontaktujesz sie z nia?

Gość Ram29
A ta troska o nas, gsy nas ktoś zrobi w ciula. Ty masz robić to co dobre dla Ciebie. Ja przeczytałem że bez niej będzie mi lepiej i że w ogóle to jest najlepsze rozwiązanie. I jak to ma nadzieję że mi się wszystko dobrze ułoży. Ble!

Gość Ram29
Nie, nie kontaktuję się z nią w ogóle od tamtego czasu. Choć mam ochotę wyrypać jej c o o niej myślę.

Gość jak to jest u wass?
a ile czasu minelo?

Gość mydestinationnnn
A ja z jednym nie gadam bo wcale mnie nie kochał tylko chcial mnie przelecieć ale mu nie wyszlo więc co jakiś czas się do mnie odzywa ale ja na to nie odpowiadam. Z drugi, z ktorym byłam 3 lata zerwałam całkowiecie kontakt gdyż po takim czasie zrwał ze mną przez smsa (po raz drugi z resztą bo wcześniej się zeszliśmy). Też uważam, że w to jaki sposób się rostalo jest ważne. Jakoś nie mam szcześcia do mężczyzn.

Gość jak to jest u wass?
ja tez nie mam szczescia do mezczyzn...

Gość jak to jest u wass?
ale przynajmneij ci powiedzial ze nie chce z toba byc a nie owijal w bawelne..

Gość Anka28....
zero kontaktu, no ewentualnie czesc i co slychac jak juz sie spotkamy na ulicy przypadkiem po co kontakt?

Gość jak to jest u wass?
czyli po co kontakt?? wg was przyjazn nie jest mozliwa po zerwaniu?

Gość kp 5
Po co kontakt zwłaszcza jak do tego kogoś coś czujesz podczas gdy ten ktoś już jest z kimś innym? po to by bolało? Już 2 lata tak mam ale nie odezwę się.

Gość jak to jest u wass?
a jesli nei jest z kims innym?