Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca czaciara

czatowe znajomości-faceci jesteście obrzydliwi

Polecane posty

Gość weteranka czatowa :P
przez dwa i pół roku dosyć regularnego wchodzenia na czat, stwierdzam, iż mężczyźni tam przebywający dzielą się na: - pożal się Boże sponsorów (sorry panowie, jak macie kasę do wydania, to chyba prościej iść do agencji, a jak chcecie jakąś konkretną utrzymywać w układzie, to też są do tego odpowiednie stronki) - wszelkiej maści seksualnych dewiantów - zwykłych lokalnych gamoni, którzy chcą po prostu pobzykać za free, a nie są w stanie znaleźć żadnej chętnej do łóżka w realu (powodów może być wiele - chamstwo, prostactwo, brzydota, głupota, bezrobocie itd.) - samotnych od lat desperatów, którzy choć potrafią prowadzić w miarę normalną, sympatyczną rozmowę, są tak nachalni w kwestii spotkania, że kobiecie z miejsca się odechciewa takie płaczliwe, proszące pizdeczki poznawać - prawiczków szukających doświadczonych kobiet, bo myślą, że jak raz koło drzewa pannę przelecą i spuszczą się po 30 sekundach, to już wszystko w kwestii seksu wiedzieć będą, no i zdejmą z siebie brzemię prawictwa. dodam, że jest to najbardziej żałosna i skupiająca największych debili grupa - żonatych, szukających kochanki

Gość do wterrankii
jw normalni ludzie zazwyczaj posiedzą tam chwile i znikaja :/

Gość właśnie jednego załatwiłam
hahaha najpierw opisałam siebie jako super modelkę więc ten zbok zaczyna się onanizować. gdy miał dochodzić napisałam mu,że mam 48 lat a nie 19 ,że nie myłam sie od 2 dni,jestem po 4 porodach, itp.itd. ale mnie zwyzywał i nie udało mu się dojść hahaha idioci a skąd wy wiecie kto siedzi po drugiej stronie. która to ja prawdziwa?

Gość ll,ll,,ll,,ll,
weteranka, dobre zestawienie, przynajmniej już wiem że nie mam po co tam wchodzić

Gość sssssssssssssss8888
Dajcie spokoj tez weszlam z ciekawosci na czaterie odrazu dostalam dwia privy '' siemka szukam dziewczyny ktora zrobi nagi pokaz na skype za doladowanie , chcesz?'' a drugi ''hej co tam - tu nic a tam ? - ochota mraaau - hm na co ? - no wiesz... ogolona?'' bez komentarza

Gość pierwszy i ostatni raz
tam weszłam.co za prymitywy,żałosne .nawet nie umiecie podejsc do kobiety.takim zachowaniem tylko odstraszacie od siebie buraki

Gość dobre dobre dobre
a wy myslalyscie ze faceci tam zon szukaja?

Gość ll,ll,,ll,,ll,
a czy ktos tu pisal że szuka kandydata na meza?

Gość abf
kobiety wcale nie są lepsze na tych czatach same zagadują albo sie sprzedają

Gość dobre dobre dobre
sprzedaja sie za gotowke czy za slubny certyfikat

Gość abf
albo za doładowanie Orange25 ;O

zgadzam sie ,ze jest mnóstwo łatwych dziewczyn ,które same się rozkładają i szukają okazji ale jak na czatach facet zaczyna rozmowę w opisany wyżej sposób to naprawde żenujące

Gość dobre dobre dobre
zenujace dla ciebie czy dla faceta

dla kobiety

Gość królowa czatów
jestem nie atrakcyjna i mam tego świadomość czatuje bo tam mogę być kimś innym a faceci świetnie się nabierają na to co opisuję. nigdy nikt nie chciał ze mną spać chyba ,ze był pijany :( cóż takie życie trudno a na czatach jestem królowa tak faceci nawet nie wiedzą z kim czatują ..........

Gość do królowej czatów
dobra jesteś...:)