Saturday 0 Napisano Marzec 4, 2011 Zaczynam od jutra diete, chciała bym wreszcie przestać się czuć jak wieloryb z nogami jak pnie dębów , dupą jak szafa, boczki mam jak jakieś prosie z masarni. Trzeba coś z tym zrobić, jestem młoda a marnuje sie w takim okropnym ciele :O Do tego ten celulit :O Od dziś biore sie za siebie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhnmjh Napisano Marzec 4, 2011 e no 57kg to nie jest jeszcze tak źle, choc mam tyle samo wzrostu jak Ty i wydaje mi sie ze odpowiednia waga to 52,53 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturday 0 Napisano Marzec 4, 2011 no właśnie, wydaje mi sie ze te 5 kilo zrobi ogromną różnice w moim wyglądzie, nie wyglądam może tragicznie ale wszędzie coś mi sie wylewa i toteż tragicznie sie czuje. Niestety ograniczam jedzenie bo szybko tyje, ale zeby schudnac musze bardziej ograniczyć...nie ma co. Kiedyś wreszcie chciała bym być zadowolona z siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libenter 0 Napisano Marzec 4, 2011 Mogę z Tobą? Mi ciągle nie idzie. Wczoraj zjadła tylko dwie mandarynki i jogurt 0% a dziś już jabłko, trochę ziemniaków, 6 minipączków, 1 delicję, pół kajzerki i pół szklanki płatków z mlekiem. A miało sie skończyć na dwóch pierwszych produktach....pomocy, ja chcę być chuda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhnmjh Napisano Marzec 4, 2011 to ja tez tu wpadnę do Ciebie ale dopiero w poniedziałek :p bo tez się cos przez zimę i ostatni moj tryb życia nazbierało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturday 0 Napisano Marzec 4, 2011 Pewnie że możesz.. Mam to samo co ty, planuje sobie co zjeść a w koncu jem co mam pod ręką, i okazuje sie że znowu sie obżarłam. Dziś zjadła 2 pączki, 2 kanapki z serem i pomidorem, ogorka kiszonego i w suumie tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturday 0 Napisano Marzec 4, 2011 Tak sie zastanawiam czy dobre by było, żebym np rano jadła zawsze płatki z mlekiem, potem na obiad coś lekkiego, nisko tłuszczowego, jakieś mieso z warzywami np, ryż, kasza, czy cos no i jakas lekka kolacje, wyrzec sie słodyczy, cukru? Da to jakies efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libenter 0 Napisano Marzec 4, 2011 Ech, no mniejsza o to, nie ma co rozpamiętywać, zjadło się to trudno. Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć jeszcze raz. Ja zaczynam od jutra biegać godzinę dziennie - po pół godziny rano i wieczorem, być może przerzucę się na dietę owoc + jogurt, albo zostanę przy owocu i mikroskopijnej części domowego obiadu, nie wiem jeszcze. Ale wiem, że na pewno chcę schudnąć. Chcę być pięknie chuda. Mam bardzo dużą motywację. Zrobimy to, musi nam się udać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libenter 0 Napisano Marzec 4, 2011 Na pewno da to jakieś efekty :) To strasznie mało a ograniczenie kalorii zawsze pomaga. O ile Ci się nie znudzą płatki na śniadanie :) powodzenia! I pisz jak Ci idzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturday 0 Napisano Marzec 4, 2011 No spokojnie płatki mi sie nie znudza i tak je zawsze jem :) Właśnie ja dziś postanowiłam że będę biegała rano w wekendy, na tygodniu nie mam czasu, a po nocach biegać nie chce, więc niech będą chociaz te wekendy. No ja tak samo mam dużą motywacje. Wreszcie będę wyglądała tak jak o tym marze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Marzec 4, 2011 WItajcie :) Mogę się przyłączyć? Nie wiem dokładnie ile ważę, pewnie ok. 60 - 65 kg, mam 170 cm wzrostu. Moim celem nie jest jako tako sama utrata wagi, co zgubienie po zimie kilku cm. W talii mam 77 cm, a w biodrach 88. Chodzi mi właśnie głownie o tę talię. W planach mam przede wszystkim wyrzucenie z moich posiłków wszelkich cukrów, może raz w tygodniu pozwolę sobie na małe co nieco ;) Postaram się nie jeść także nic po 19, nie licząc tych dni, kiedy wracam po 20 z treningów i po prostu musze zjeść chociaż jakiś owoc. Oprócz diety także ćwiczenia. Dwa razy w tygodniu chodzę na treningi na półtorej godziny, a w sobotę są 2 - jeden godzinę, drugi niecałe 1,5. Oprócz tego, jeśli czas pozwoli, będę w pozostałe dni ćwiczyć trochę w domu. Dodam do tego także jakiś balsam wyszczuplający, może jakąś czerwoną herbatkę. Mój pierwszy cel to z 77 przejście do 75 cm, a potem zobaczymy. W każdym bądź razie na osiągnięcie ładnej sylwetki daję sobie czas do końca kwietnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturday 0 Napisano Marzec 4, 2011 Wiadomo im nas więcej tym raźniej ;) Ja powiem wam szczerze ze jestem mega głodna:D ale nic. Wytrzymam jakos do jutra, oby. Mialam przez chwile mysli żeby coś zjeść jednak, dopiero 19, ale nie. Jak teraz sobie pozwole to nigdy sie nie zmotywuje w 100 procentach. Takze pocierpie do rana, pewnie szybko pójde spac żeby nie czuć głodu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libenter 0 Napisano Marzec 4, 2011 Wytrzymasz :) Faktycznie, żeby nie być głodnym najlepiej pójść spać. Robię tak jeśli tylko mogę i wtedy mam rano taki dobry humor, taka jestem z siebie zadowolona, że mi się udało. No, ale nie zawsze mogę pójść wcześniej spać. Najczęściej jest tak, że nie mogę, tylko kładę się koło 3 lub 4 rano. Ale mimo wszystko się postaram, choćby nie wiem jak ciężko było. Trzymajcie sie dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturday 0 Napisano Marzec 5, 2011 Hej, ja juz wstałam, wypiłam herbatke, ok 9 ide pobiegac :) Potem sniadanko...dobrze bedzie. Wczoraj dostałam karnet na wszystkie sportowe obiekty wmoim miescie i moge szaleć, moze dzis na łyżwy pójde ;) Dziś ważyłam 56 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina1234 Napisano Marzec 5, 2011 witam, mozna sie przylaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina1234 Napisano Marzec 5, 2011 tak troszke o mnie. Lat 29 juz za niedlugo, dzieci sztuk 2, kilogramow na chwile obecna 57. Do zrzuenia ok 5-7 kg. Czas- do polowy czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturday 0 Napisano Marzec 5, 2011 Można się przyłączyć, oczywiscie :D widze że jesteśmy w podobnej wadze, a ile masz wzrostu? Ja juz po bieganiu i płatkach z mlekiem :) Na obiad kurczak pieczony i salatka grecka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach