Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytuyrur

Mam pytanie do związków w wieku od 24 do 30 lat

Polecane posty

Gość ytuyrur

Pracujecie we dwoje, mieszkacie razem, ile zarabiacie?, macie każde swoje konto bankowe czy wspólne ?

Gość wow a ty co?
przeprowadzasz już spis powszechny? to nie pytanie (jak deklarujesz w temacie) tylko cały zestaw pytań ;) heheh pracujemy oboje, mieszkamy razem, zarobków rzecz jasna Ci nie podam...

Gość unc unc uuuunc bejbe!
moze chcesz jeszcze noj nr konta, pin, adres itd? :) z przyjemnoscią

moj facet zarabia duuuuuzo, nie powiem bo az wtyd:) ja pracowalam do niedawna ale teraz zaczelam szkole wiec pracuje udzielajac lekcji ang i polskiego . mieszkam w Holandii, moj facet jest holendrem. poki nie opanuje jezyka perfekt nie pojde do pracy

Gość lalalal12
mieszkamy razem pracujemy oboje ja zarabiam 2 tys dolarow a moj facet 5 tys dolarow mamy osobne konta place mu na zycie 350 miesiecznie plus place za swoja silownie i paliwo reszte on placi ale tak sie akurat dogadalismy bo ja mam teraz inne wydatki wczesniej placilam 450 a on reszte

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a jak jets u ciebie autorko? domyslam się że dokąds tym pytaniem zmierzasz?

Mieszkamy w PL Razem, obydwoje pracujemy, nasze zarobi..... zarabiamy po tyle samo, mamy oddzielne konta ale ja mam pełny dostęp, do jego konta to ja zajmuje się finansami w domu "trzymam kasę" jego to po prostu nie interesuje zagubiłby się:)

Gość taka jedna z mazowsza
pracujemy oboje, mieszkamy razem, moja wypłata ok 2000 zl jego ok 3000 zł. Każde ma własne konto. płacimy po połowie za mieszkanie,rachunki,zakupy na zmianę ale ze wskazaniem na niego bo zarabia więcej

Gość ania lubi lato
ja mieszkam za granica i tez na razie nie pracuje moj maz zarabia duzo nie podam kwoty rzecz jasna :) mamy jedno wspolne konto obydwoje mamy do niego karty tylko maz utrzymuje nas i nasz dom jak naucze sie dobrze jezyka moze pojde do pracy a moze nie nie wiem jeszcze kasa jest wspolna nic sobie nie wyliczamy znaczy maz mi nic nie wylicza choc ja oczywiscie nie wyrzucam pieniedzy w bloto szanuje je ale nie powiem czasem poszaleje zwlaszcza na kosmetykowych zakupach ;P

Gość garnierrrr
a czy Was nie jest śmieszne jeśli facet mniej zarabia niż dziewczyna/żona? on 1400 a ona 2500zł???

Gość taka jedna z mazowsza
w obecnych czasach nie ma sie co śmiac tylko cieszyc że w ogóle zarabia.co z tego że mniej?

Gość ania lubi lato
wiecie czasy sa ciezke naprawde wiec trzeba sie cieszyc ze w ogole ma sie na zycie choc ja jestem konserwatywna i uwazam ze to facet jest glowa rodziny i musi zarobic na dom czasem to trudne ale z drugiej strony jesli facet zarabia mniej niz kobieta dlaczego nie probuje tego zmienic dlaczego nie sprobuje znalezc innej pracy lub drugiej pracy??? sporo mezczyzn jest po prostu leniwych i niewiele chca od zycia :)

Ja jestem singlem i mieszkam ze starymi :) Nie mogę znaleźć stałej pracy i odlożyć na mieszkanie. Jestem tu uwięziony. Jeżeli się wyprowadzę, to chyba tylko do schroniska dla bezdomnych.

Gość ania lubi lato
Master111 nawet jak znajdziesz prace to i tak nie odlozyysz na mieszkanie bo niby jak ? chyba bys musial odkladac cale wyplaty przez jakies 30 lat :) najwyzej mozesz wziac kredyt oczywiscie jak juz bedziesz zarabial :)