Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

kurde, jest mi strasznie zle :(

Polecane posty

cholera, rozstalam sie z facetem w poniedzialek troche pkakalam ale tylko w poniedzialek wieczorem caly tydzien bylo ok a teraz znowu mnie naszlo rozstalismy sie bo to dalej nie mialo sensu, on mnie oklamywal a na dodatek nie wiedzial co do mnie czuje jakos mi tak kurde zle:(

Gość bo agnieszki
tak juz maja ze im źle

Gość załamana19!!
wyluzuj, znajdziesz lepszego, niema co się martwić:):)

Gość unc unc uuuunc bejbe!
jest pewne staropolski mądre powiedzenie: jak ci smutno jak ci zle, napisz do mnie na gg ;D

najgorsze ze on chce byc moim kolega :( a ja nie umiem, ciagle go mocno kocham i dupa :( on jest zagranica, i przylatuje tutaj 10marca, boje sie ze bedzie chcial mi zrobic niespodzianke bo o tym mowil ze przyjedzie do mnie nie wiem co mam zrobic zeby nie myslec, ja mam takie mysli ze pewnie zadego innego nie znajde itp :(

To się nazywa ryzyko inwestycyjne. Związek może wypalić lub nie. Trzeba się liczyć również z tą drugą opcją.

Gość Broken heart
kurcze , ja rowniez rozstalam sie z chlopakiem w poniedzialek...po ponad 2 latach. Tyle ze on twierdzil ciagle ze mnie kocha...ale jakos tego nie czulam:( ile byliscie ze soba?

Gość unc unc uuuunc bejbe!
moze ktos mi podziekuje za wniesienie do tematu tejze wartosciowej i przydatnej rady? hm, bitches?

Gość Jakiś Człowiek
Biedactwo:( Też tak miałem tyle że z laską. Strasznie się dołowałem przez jakiś tydzień, a potem dotarło do mnie, że ja jej jednak nie kochałem (ona mnie rzuciła bo jej czegośtam brakowało, sama nawet nie wiedziała czego). Olej kolesie, spotkaj się z jakimiś znajomymi itp. tylko nie angażuj się za szybko w związek z byle kim. Człowiek taki głupi jest, że chciałby od razu dziurę zatkać i można się z deszczu pod rynnę wpakować...

my poznalismy sie w 2008 w sierpniu i tak ciagle ze soba czas spedzalismy pozniej tam gdzie on mieszkal zwolnil sie pokoj, bo on wynajmowal dom z kolegami, ale jeden pokoj sie zwolnil wiec sie tam w pazdzierniku wprowadzilam i od tej chwili ciagle nierozlaczni w pazdzieriku wrocilam na studia do polski, on ciagle chcial byc ze mna mimo ze nie do konca wiedzial czy mnie kocha w swieta mielismy to zakonczyc ale prosil blagal zebym dala mu czas, bo mu zalezy it pozniej znowu w lutym no i teraz byl u mnie, wylecial w sobote, nie odzywal sie nic, i w poniedzialek przez telefon mi powiedzial ze koiec itp w sumie bylam zla na niego bo nie powiedzial mi tego od razu w twarz tylko przez tel :( ja nie chce nikogo innego:(

Gość haha niech cie desznik
pocieszy :classic_cool:

nie chce nikogo innego :( nawet mi sie z domu nie chce wychodzic, chociaz wczoraj bylam na spacerze z psiapsiola i bylo troche lepiej zapisalam sie na silownie zeby zabic czas zeby nie myslec usunelam jego nr, usunelam go z portali roznych ale i tak wchodze na jego konto co 5 miut zeby na zdjecia popatrzec:( mam duzo naszych wspolych zdjec i szkoda mi usunac :(

Gość Broken heart
wydaje mi sie ze jestbardzo niezdecydowany po prostu. To ze chce utrzymywac z Toba kontakt nadal, moze swiadczyc o tym ze jednak jakies uczucia w stosunku do Ciebie kieruje.... Tez bylismy od 2008 roku nierozlaczni:( To byla milosc jak z bajki....bylam bardzo szczesliwa.....Rozumiem Cie....bo ja tez nie chce nikogo innego:((

u nas sie zaczelo od tego ze po prostu poznalismy sie w pracy, spotykalismy sie, pozniej jakies imprezy wspolne popoludnia i seks dopiero pozniej sie do niego wprowadzilam, i w symie nigdy on nie powiedzial ze jestesmy razem ale ciagle nierozlaczni, praca, dom, nawet jak na urlop lecielismy do polski to spedzalismy minimum tydzien u neigo w domu nawet teraz bylam u niego w domu z jego rodzicami :( on nie jest idealny, tak naprawde ma same wady i nie wiem czmeu go kocham, ale po prostu kocham :( pozniej jeszcze dzwonil mowil ze ma wyrzuty sumienia ze mi to powiedzial i ze glupio mu i nie umie sobie z tym poradzic w nocy pozniej mi sie snilo ze przperosil mnie i prosil o kolejna szanse, masakra:(

Gość ja się podpisuję i to obiema
jezu ale smęcisz, dobrze ci tak, tez bym nie chciała być z taką marudą

ja mieszkam teraz w poznaniu, zaczelam tu studia, a on meiszka 90km od poznania, niby daleko niby nie wiem ze jak bedzie w polsce to mnie bedzie kusic zeby do niego ejchac :o :( myslalam zeby przeniesc sie do gdanska, jest o wiele dalej niz poznan, a dwa ze mialabym blizej do koszalina, mojej rodzinnej miejscowosci:( tyle ze teraz tyle to kombinowania, nie wiem jak na uczelni czy da sie przeniesc, praca, mieszkanie itp :( bylabym tam bezpieczniejsza chyba

Gość wajola
Też jestem Agnieszka i jest mi caalkiem dobrze :P

Gość Broken heart
wydaje mi sie ze rzeczywiscie bedzie Cie o to prosil. Ale jak jest taki niezdecydowany, zrani Cie tak jeszcze wiele razy. kazdy ma wady. :) wiec na ten temat wiele sie powiedziec nie da. Albo sie dotrzecie..albo rozstancie sie i juz. U nas zupelnie inaczej to wygladalo, bo bylismy najpierw super przyjaciolmi. Kochac zaczelismy sie dopiero po ponad roku bycia razem. Mam nadzieje ze jakos bedzie. z nim lub bez......Powodzenia!

Gość dziewczyny kafeterii
a rower kupiłaś?, bo miałaś w planach?

Gość biedroneczki są w kropeczki...
mnie zostawił po 4 latach, zresztą nie pierwszy raz się rozchodziliśmy. teraz mam doła, bo bardzo go kocham:( .

jeszcze nie kupilam bo ciagle szukam bylam w jednym skleoie ale jakis lepszy hercules za 1500zl byl i kurde szkoda mi troche kasy :( ale w innym sklepie rowerowym widzialam podobny tez dobrej firmy za 900zl :) jeszcze zima wiec jakos nie czuje parcia na rower ale sie rozgladam

my też najpierw byliśmy przyjaciółmi i tak było najlepiej, potem on się we mnie zakochał, nie chciałam z nim być, nie traktowałam jak mężczyznę tylko jak przyjaciela, w końcu ja się też zakochałam i było super, aż w końcu pękło znowu.

a jeszcze na domiar złego, pracujemy razem

moja wspollokatorka sie smieje ze pewnie zejdziemy sie znowu bo my z tysiac razy sie rozstawalismy ale prosilam zeby nie dzwoil i nie dawal mi znaku zycia, i o dziwo nie dzwoni bo wczesniej jak prosilam to potrafil po 50razy dzwoni na tel, skype, pisac na gadu, fejsie itp :( grrrr