Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

Szukam dziewczyny ktora chcialaby pojechac na wakacje

Polecane posty

nie mieszkam w pl a mam wielki sentyment do polek i chcialbym z jakas ciekawa osoba wybrac sie na wakacje marzec moze kwiecien...hm nie wierze ze wszystkie jestescie zajete badz w zwiazkach i ze ktoras poprostu nie chcialaby zwiedzic nowego miejsca...

Gość dziewczyny kafeterii
aha

Gość szalonaaaaa
hej ! a gdzie mieszkasz? bo ja tez zagranica.

mieszkam w Dubaju...tak naprawde to nie bylem na jakis ciekawych wakacjach od 3 lat zawsze tylko do pl...w sumie ilez mozna

Gość kljlkj
a gdzie chcialbys pojechac? moglabym z toba sie wybrac, czemu nie, ale musialabym najpierw zobaczyc twoje zdjecie i dowiedziec sie czegos o tobie, co robisz itd, i dlaczego szukasz dziewczyny przez internet? aha i gdzie mieszkasz?

Gość kljlkj
aaa spoko wlasnie ogladam twoj profil na sympatii

gdzie chcialbym pojecham hm jestem w sumie otwarty na propozycje bo nie wiem gdzie Ty nie bylas ale teraz nie popisze zabardzo bo ide na bilarda :)

Gość kljlkj
no ja tez nie, bo mam ucznia:) uciekam napisze pozniej

Gość w Dubaju..
nędzne provo

Gość jasne jak słońce gorące
ta mieszka w dubaju i idzie na bilard... hahaha ktoś chyba chce udawać bogatego...

Gość kljlkj
ta mieszka w dubaju i idzie na bilard... hahaha ktoś chyba chce udawać bogatego... bo bilard jest wyznacznikiem statusu materialnego i mozna w niego grac tylko w Pl:):):):)

Gość kljlkj
byles w Grecji?? ja kocham ten kraj. moze napisze gdzie juz byles, moze jednak masz jakies preferencje? myslisz o Europie czy gdzies dalej?

Gość no pewnie bo Dubaj
to takie nie wiadomo co, ze nie wierzycie :) otoz dla Waszej wiadomosci-w Dubaju mieszka calkiem sporo Polakow!i nie oznacza to, ze sa bogaczami;]

Gość na 100% ma małego wacka
wygląda jak pedał Poza tym pewnie mam mikrokutasika :classic_cool:

Gość no pewnie bo Dubaj
fakt ;) jakis taki malo meski :P

w grecji juz bylem w sumie tylko raz ale wolalbym inne miejsce. Co do pozostalych ... to ze w roznych czesciach swiata jest bilard nie znaczy ze to kolo waszego Wachocka to tak samo jak nie kazdy facet z widlami to Posejdon.

Gość kljlkj
jestes jakis dziwny...zadaje ci pytania, nie odpowiadasz...i w ogole jak ty sobie to wyobrazasz ze spotkamy sie na lotnisku czy jak? nie chesz nic o mnie wiedziec, a moze jestem pryszczata pyza mierzaca 145 cm w kapeluszu, nie interesuje cie to jak wygladam, kim jetsem itd...?

Gość hiuhiu
kljlkj, co ty sie tak napalilas na wakacje z obcym facetem? Az taka zdesperowana jestes?:O

Gość kljlkj
hmm nie ejstem zdesperowana, lubie wyzwania, spontaniczne decyzje, ale z drugiej strony mysle sobie koles jakis nie tego...proponuje wyjazd na wkacje, i nie pyta nawet jak wygladam co robie itd...to chyba on jest mocno zdesperowany

Gość orka_orka
kljlkj a z jakiego ty jestes miasta? i ile lat masz? wybieram się z dwoma kolegami do paryża moze mialabys ochotę z nami pojechac? :)

Gość kljlkj
no olal, bo jest dupkiem ktory nawet nie potrafi zakomunikowac swoich potzreb konkretnie...on mnie olal a ja sobie z niego jaja robilam, bo jestem w zwiazku i nigdzie sie nie wybieram:) tzn jutro do marakeszu..., ciagnelam tematr bo zastanawialo mnie co sklonilo tego typa do wyjsca z taka propozycja, dziwny jakis

Gość kljlkj
orka orka jak chcesz zabawy z jakas panna to nie proponuj paryza bo to najbardziej denne miasto jakie znam....ale z ciebie..LUL

Gość kljlkj
coralick, tez sie dalas wkrecic:)

Gość prawiczek_24
ja nigdy nie dotknęłem dziewczyny :(

Gość orka_orka
Jestem KOBIETĄ!