Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa pr

Wciągnęłam się w prostytucję

Polecane posty

Gość nowa pr

Wątek poważny, mam nadzieję, że znajdę tutaj dziewczyny z podobnym problemem. W końcu wcale nie mało jest dziewczyn, takich jak ja, które w pewnym momencie zdecydowały się zarabiać własnym ciałem na siebie. Nie, nie chodzi o to, że nie mam kasy - mam normalną pracę, nie związaną z TYM zawodem, ale jakoś nie mogłam sobie pozwolić na to, co chciałam mieć (babskie sprawy - kosmetyki, ciuchy, nowe buty, fryzjer, kosmetyczka...). Myślałam, że skoro nie sprawia mi problemu spanie z facetem, poznanym świeżo na imprezie, nie będzie problemu z sexem za pieniądze... Nie pracuję długo w TYM. Zazwyczaj mam takie "fazy", umawiam się kilka razy w przeciągu tygodnia-dwóch, potem "znikam" na kilka tygodni, bo mnie to gryzie. Chce mi się rzygać na widok faceta obcego, łypiącego pożądliwym wzrokiem na mnie na ulicy... Później znów wracam, 500zł za 2h a przecież nie umawiam się na krótsze spotkania... Kilka spotkań, czasem wystarczą dwa i już zarobiłam tyle ile w normalnej firmie... W sumie nie wiem po co wam to piszę, chyba chcę się wygadać po prostu...

Gość ania lubi lato
brak slow nie mialas na ciuchy i kosmetyki to poszlas na prostytutke ????? matko co sie na tym swiecie wyrabia szok

Gość bogus linda
ile masz lat?

Gość nowa pr
Tak właśnie, wczesniej bylam przyzwyczajona do wyzszego poziomu. Poza tym oszczedzam na remont mieszkania.

Gość nowa pr
czasem ide na Dworzec PkP i proponuje młodym fasetą lodzika za 30 zł

Gość nowa pr
Troche ponad 20. Gryzie mnie to dzisiaj bo znów zaczęłam szukać na dziś "klienta". ale jakos po kilku rozmowach i pytaniu o oral bez gumki odrzucilo mnie... dzis chyba nie chce przekladac karty w telefonie, zmieniac imienia i ubierac seksownych ponczoch...

Gość marek poncyliuszzz
to rzuc to poki nie jest zapozno!