Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani aleksandra28

Przez ksiedza idiote przekonalam sie o glupocie wlasnego ojca!!!

Polecane posty

Gość pani aleksandra28

Wiec tak, mam syna ktory chodzi do 2 klasy, w tym roku ma w maju komunie a ksiadz powiedzial mojemu synowi ze nie powinien zostac dopuszczony do komuni poniewaz jest nieslubnym dzieckiem i dziadka ktorego wogole nie widzial w kosciele. Moj tata jest ateista, ja katoliczka, tylko ze on bardzo sie zdenerwowal i zrobil temu ksiedzu awanture, nawet probowal go uderzyc.

Gość może zwyczajnie
jedno jest pewne: jesteś zwyczajnym garotłukiem , który nie potrafi poprawnie sformułowac mysli :O

Gość pani aleksandra28
Bo jestem zdenerwowana cala ta sytuacja, bylam u ksiedza z przeprosinami, i prosilam go by nie mowil tak do mojego syna. Szczegolnie przy innych dzieciach, tym bardziej ze po takich slowach dzieci potrafia byc okrutne. Moj syn cieszy sie ze tak jak inne dzieciaczki w jego wieku przystapi do komuni, szkoda tylko ze ksiadz tak mu powiedzial.

Gość pani aleksandra28
Ksiadz powiedzial mojemu synowi ze nie powinien przystepowac do komunii bo jest dzieckiem nieslubnym to raz. Dwa, wypomnial mu ze dziadek nie chodzi do kosciola, podajac to jako drugi powod. A to co zrobil juz moj ojciec jest niewyobrazalnie glupie by przychodzil z awantura z czyms takim do ksiedza.

Gość to po prostu morderstwo i już
Wiesz co? Jakoś ci nie wierzę.Nazmyslałaś.Jeśli masz chęć ośmieszać kościól to znajdź jakiś bardziej wiarygodny sposób.

Gość DawnoTemu
Heh rozumiem cię całkowicie, mnie też ksiądz nie chciał dopuścić do komunii. Na religii nie wolno było brać udział w przygotowaniach, a jak poszłam do pierwszej spowiedzi to wyrzucił mnie z kościoła. Gdy moi rodzice się z nim poszli kłócić to jako powód podał " ona jest z innej parafii" a prawda była taka że moi rodzice byli ateistami a ja chciałam iść do komunii, jak każde dziecko. To było ponad 10 lat temu. Taki kraj tacy ludzie niestety.

Gość DawnoTemu
A ojciec dobrze zrobił, dziwię się że ty przepraszałaś księdza!? Jak się musiało twoje dziecko czuć kiedy to słyszało!

Gość pani aleksandra28
Tylko ze moj ojciec nawet by nie chcial zeby moj syn przystepowal do komuni. Podobnie bylo jak ja bylam mala tylko ze tym wszystkim na szczescie rzadzila mama i poszlam bo chcialam tak jak inne dzieci, teraz moj syn rowniez chce tego samego. Jedno jest pewne, moj ojciec zrobil to celowo i dal ksiedzu dzieki temu satysfakcje.

Gość Dżeki Z Los Angeles
A co nas moze obchodzic ze popuszczasz szpary po katach i masz pretensje ze kosciol tego nie akceptuje :-O Glupia dziwko

Gość interesujące
ksiądz ci chciał zrobić dziecko ibyś była bogata i bez problemów

Gość pleciuga
Dżeki Z Los Angeles A co nas moze obchodzic ze popuszczasz szpary po katach i masz pretensje ze kosciol tego nie akceptuje Glupia dziwko to typowe podejście katolika, katolik ma ślubne dzieci akceptowane przez kościół ale to wredny pełny nienawiści, złośliwości, wrogości człowiek który zabije cię za odmiennośc po czym pójdzie do Koścółka w niedzielę w nowych ciuchach a po przyjściu znowu doniesie na siąsiada że żle zaparkował, spuści manto dzieciom i pójdzie spać:((((((

Gość KONIEC palikota
A gdzie ci kretynko pisze ze jestem katoliczka :-O Nie dosc ze jestes dziwka to jeszcze glupia na dodatek

Gość lalallalilililala
Ksiadz powiedzial do twojego dziecka, ze jest nieslubne czym zrobil dziecku wielka przykrosc, a ty jeszcze lecisz i go przepraszasz. Twoj ojciec ma chyba wiecej rozumu niz ty.

Gość to prowokacja czy jesteś takim
A syn nie moze isc do komunii w innej parafii??

Gość Naczelny Inkwizytor R.P.
możesz to ty się yebnąć w ten durny łeb