Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdaaałkowa

pytanie dla kobiet ( ważne) :) PRaca

Polecane posty

Gość migdaaałkowa

Jedzie ktoś może do Włoch do pracy jako hostessa w 2011 roku (obojętny miesiąc), a może ktoś już tam był i chce sie podzielić opinia? Chodzi mi o ogłoszenie Pani Haliny (kimkolwiek jest ta Pani): http://www.rozglos.net/ogloszenie-22470 ... erte-.html Oferta wygląda bardzo zachęcająco, możliwy jest darmowy dojazd, który Pani Halina później odliczy od 1 wypłaty. Strona na której jest opis clubu dziewczyn pracy itp: http://www.ghpromotion.ebaza.biz/ Jeśli jest jakaś dziewczyna, która się boi jechać sama, lub chce porozmawiać wcześniej o tym to dajcie znać, łączmy się tutaj, ja uważam że to fajna oferta i bardzo wiarygodna, osobiście - sama się też boje jechać W KUPIE RAŹNIEJ ;) dlatego szukam współtowarzyszki która by się zdecydowała jechac ze mną :) Nie daje żadnej gwarancji że to ogłoszenie jest pewne, nie zachęcam nikogo, po prostu spodobało mi się a potrzebuje teraz troche dorobić więc rozważam możliwość wyjechania tam. Przyjemniej jest jechac z kimś, dlatego umieszczam ten wątek i mam nadzieje ze będzie ktoś chętny i razem coś zdziałamy :)

Gość głupia dziewucho.........
Chcesz do burdelu? :o :o :o

Gość Ostrożna polka
to burdel jak nic hostessa to szerokie pojęcie

Gość głupia dziewucho.........
nawet imiena i nazwiska nie podali :o I jak to ma być legalne? :o Burdel jak nic, zreszta takie firmy mozna sprawdzic

Gość migdaaałkowa
a jak mozna sprawdzić te firmy??