Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupstwa i bzdety

Długi katar i charczenie!!

Polecane posty

Gość głupstwa i bzdety

mój syn 2,5roku ma katar juz 12dni. Na szczęście katar się kończy, bo zaczełam podawać euphorbium Sama woda morska nic nie dawała. mały zawsze jak złapie katar to na katarze się kończy i trwa on właśnie ok 2tyg, ale tym razem około 5 i 6 dnia był zielony. Terazx znów przeźroczysty i końcówka, ale mały czasami charczy. Przez chwile w ciągu każdego dnia, ale charczy! Zaglądam mu w gardło i nie jest czerwone, jest w prządku, ale chyba lekko zaśluzowane, pewnie katar mu ścieka..... Pytanie: czy podawanie Euphorbium i dziś kupiłam herbapect syrop to dobre rozwiązanie? Herbapect nawilży gardło Ehh pomocy Dodam, że zadnych innych objawów nie ma. Mały bardzo wesoły, je za trzech :)

Gość moze tutaj..
Tak, to wystarczy. Chyba już pisałaś na ten temat :) Mój synek poszedł w styczniu do żłobka i od tamtej pory cały czas ma katar, minimalny ale co jakiś czas ma glutka. W ten sposób uodparnia się, lekkie przeziębienie stymuluje tworzenie przeciwciał. Gardło ok, apetyt ok, nastrój szalony :) Lekarka mówiła że tak ma być, w końcu przejdzie. Chyba, że dziecko podłapie jakąś dodatkową infekcję no to rozwinie się coś wymagającego silniejszych leków.

Gość Jak poza katarem ok
to sie nie martw. 2 tygodnie to nie tragedia, u nas zwykle tyle trwa, rzadko to przysłowiowy tydzień.

Gość głupstwa i bzdety
Nie, ja tu piszę pierwszy raz :) Dzięki za odp.