Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Urwisa

Sprzedam 2 op. PROXEED PLUS !!!

Polecane posty

WItam, Mam do sprzedania nabyty przed kilkoma dniami w aptece internetowej preparat na poprawę jakości nasienia Proxeed Plus. Preparat sprzedaję dlatego, ze szczęśliwie nie jest już potrzebny . Jest to suplement bardzo kosztowny. Sprzedam go w dobrej cenie. Jest to kuracja wystarczająca na miesiąc. Posiadam rachunek. Data ważności to maj 2012. Jeśli ktoś jest chętny, to proszę napisać na mail: mariahchristina @poczta.onet.pl

Gość Jak to przeczytałam, to od
razu mi się przypomniało, jak namówiłam męża wreszcie na badanie nasienia, kiedy przez półtora roku nie mogłam zajść w ciąże. W dzień kiedy przyszły pocztą wyniki zaszłam w ciążę;) Mam nadzieję, ze u ciebie też wszystko na dobrej drodze? Pozdrawiam:)

Gość łobuss
a na wlosy tez jest to dobre???

Witaj, My korzystaliśmy z tego spefiku....... Nie dowierzałam, ze mogło się udać i mąż zamówił kolejną partię. W dzień odbioru przesyłki test wyszedł mi pozytywny....:) Tak, że podobnie jak u Ciebie:) Pozdrawiam:)

Gość M2606
A jak długo go stosowaliście?

Gość amorek44
Ja tez mam do sprzedania 3 opakowania Proxeed Plus po bardzo atrakcyjnej cenie - zdecydowanie niższej niż w aptekach !!! Mi pomógł po 2 miesiącach !! Mój nr tel. 728 373 210 pozdrawiam

Gość gość
Odkupię proxeed plus. Proszę o kontakt klaudynka565@buziaczek.pl

Gość marcino_8
Witam, mam do sprzedania 2 opakowania proxed plus zakupiłem lek z myślą stosowania przez 3 m-c ale po półtora m-c stosowania udało nam się. Zaznaczę że lekarze dawali nam 1% zajścia w ciąże w sposób naturalny ponieważ były u mnie złe parametry nasienia i dodatkowo mieliśmy wrogość śluzu więc to cud że nam się udało. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt marcino_8@o2.pl