Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjuhkugkgjgjg

KOLEZANKA MNIE WROBILA NA ALLEGRO

Polecane posty

Gość jjuhkugkgjgjg

prosila mnei jakis czas temu zebym popodbijala stawke na jej aukcjach... oki, dla mnie to bylo bez roznicy. ale teraz wygralam kilka aukcji i... ONA KAZE MI ZAPLACIC!!! poklocilam sie z nia o to, ale jak o sciane... co moge zrobic w takiej sytuacji??

Gość łobuss
ja bym ja zmusił do fafkulcy

Gość jjuhkugkgjgjg
to taka kolezanka pi razy drzwi, jednak wiem teraz, ze to zwykla szmata... jednak co moge zrobic?

Gość łobuss
to proste fafkulce

Gość 1652
Co zrobic chyba wiesz..nie zaplacic poniewaz to nie Twoj interes, postrasz ja ze bedziesz zmuszona podac jej namiary do tych ludzi z allegro ktorym trzeba zaplacic

spytaj sie czy chce miec negatywy lub konto usuniete , bo to ona prosiła ...

Gość jjuhkugkgjgjg
sama dostane negatywy od niej i to jeszcze mi zablokuja konto... a do allegro nie napisze przeciez, ze jej podbijalam tylko cene...

Gość jezeli kupowalas na jej jednym
koncie to nie plac i juz... nie zablokuja konta, musisz miec negatywy od 3 roznych sprzedawcow -wtedy blokada

Gość jjuhkugkgjgjg
fajnie, ciekawa jestem, ktora z was odmowilaby kolezance, ktora by was o to poprosila...

A to trzeba bedzie zapłacic przynajmniej prowizje dla allegro ...

Gość dsff
zalezy jakie kwoty wylicytowalas.

fajnie, ciekawa jestem, ktora z was odmowilaby kolezance, ktora by was o to poprosila no taka z niej kolezanka ze cie wrobiła w to wszystko!!!

Gość jjuhkugkgjgjg
akurat, ze mam konto to wie kazdy, bo jestem allegromaniaczka i prawie wszystko mam z allegro :P

Gość jjuhkugkgjgjg
teraz juz wiem, ze nie jest moja kolezanka!!! kwoty to po kolei 54zł, 32zł i 87zł...

Gość pstrokata
Ja bym odmówiła. Może i niedobra ze mnie koleżanka, ale wszyscy wiedzą, ze pewnych rzeczy (kłamania , itp) odmawiam.

Gość dsff
wedlug regulaminu allegro nie bedziesz miec problemu. allegro podejmuje dzialania dopiero przy wyzszych kwotach. zablokuja ci najwyzej konto. laska moze zalozyc ci sprawe cywilna, ale oczywiscie tego nie zrobi poniewaz koszta sprawy beda przewyzszac ta kwote.

Mylisz się ,może załozyć sprawe , którą z góry ma wygraną . A wtedy autorka poniesie wszelkie koszty o!

Gość Anicaaa
Takie podbijanie ceny aukcji przez znajomych sprzedawcy za ich zgodą to nie tylko nieuczciwość ale i chamstwo. Trzeba było odmówić. Więcej asertywności.

Gość dsff
nie myle sie tylko ty ni eczytasz ze zrozumieniem. nie pisalam kto wygra a kto przegra sprawe bo od tego jest sad. aby zalozyc sprawe koszty musi poniesc osoba ktora ja zaklada. dopiero sad moze zasadzic koszty na pozwanego jesli ew wyrok bedzie skazujacy. sprawa taka bedzie trwac od 3 miesiecy do roku. biorac pod uwage kwoty jakie wylicytowala, nikt o zdrowych zmyslach ni ebedzie sie pakowal w ta biurokracje.

Gość ghnh
ludzie to jednak swinie :o

ale ja rozumiem . Nie musisz mi tlumaczyc ,gdyz znam procedury sadowe. Powiedzialam tylko ze kolezanka jest kawal kurwy i stac ja na zalozenie sprawy. Teraz kumasz?

Gość dsff
po ostatnim poscie widac widocznie ze nie zrozumialas o co mi chodzi, tak wiec nie staraj sie grać mądrej.

Gość ladny chlopiec
ja jebie ale masz kolezanke :D

I wzajemnie. i Sie tak nie nadymaj bo pekniesz. Wyluzuj sie jest piatek . Napij sie. Albo pobzykaj. Bajo welniana istoto