Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Windows movie maker, problem!

Polecane posty

Dlaczego nie moge zapisac obrobionego filmu? Kiedy wczesniej dzialal normalnie, a teraz program wymysla jakies problemy np ze mam za malo miejsca(co jest nie prawda), zmienilam nazwe poczatkowa...porabalo go? Nic nie zmienialam. A moze znacie jakies dobre programy do obrobki filmu? Oprocz WMW i Avidemux?

Gość Assa 5
Podniosę

To dziwne, ale na moim XP nie moge go zainstalowac...ściagnal sie ale nie chce sie zainstalowac, bezsensu...

Sebastos, witaj:) moze ty znasz jakis dobry program. Sony Vegas wydawal sie w porzatku, ale moj komp nie chce go zaistalowac:(

Nie dre mordy, to był taki polish joke... you now, katastrofa smolenska i to pull up, pull up:D az w koncu pierdykneli:D sorry, ale zawsze mnie to rozbawia:)

Gość miłosz 2
Porada dnia wczorajszego : "Jest pare przyczyn które mogły zakłucić pracękonpa 1- niedostateczne napięcie w sieci prondowej( upewnij się czy w gniazdkach jest dostateczna ilość napięcia) 2 Klawiatura może być zabrudzona( okruchy chleba itp) 3Może jakać metalowa część np styk zardzewiał w myszce 4Internet siły by w pore przetwearzać dane komputerowe 5Jesteś zalogowana w innym systemie naprzykład wista albo jakiś inny program . To tylko niektóre przykłady nie podejrzewał bym wirusu to raczej nie mozliwe jeśli ma sz awasta albo konp poprostu się zestażał i nie nadąża z przetważaniem danych w kodekach. "

Service pack?:) nie wiem, ale mam chyba wszystkie uaktualnienia, sprobuje tego twojego VirtualDubie

Milosz mam zwyklego XP, nie ma żadnych wirusow, moj komp dziala znakomicie, mimo ze to staruszek 12letni:) Czasami miewa zawiechy, ale to normalne w jego wieku. kKawiaturka prawie nowa, staram sie przy nim nie jesc, czasami pije kawe;) I nie loguje sie w innych systemach, jestem wierna mojemu windowsowi

Sebastos twoj VirtualDubie tez sie nie che zainstalowac, wiem ze to dzwne... WMM jest bardzo dobry tylko nie rozumiem jego odpalow, dolaczego nie chce zapisac niczego, to dobry program, ale wredny jak huj

bezsensu, kazdy program pobiera mi sie w WordPadzie i nie wiem jak go zamienic, chyba jestestem za tepa

ja polecam Adobe premiere pro, możliwości WMM przy tym programie są śmieszne ;]

tak, zapewne jest bardzo dobry, ale musiabym go kupic:) a mi chodzi o darmowe programiki. WMM fakt, ze to prosty program, ale mi w zupelnosci wystarczal, dla mnie jest niezastapiony. i nie rozumiem dlaczego przestal dzialac?

Gość z góry dziękuję
12letni komp? he he he i ty chcesz filmy obrabiać :P

a co to ma do tego ile ma lat? Dziala lepiej niz nie jedna nowka:P Pojemnosc ma dobra. Nie, tu nie chodzi o kodeki, a moze o to, ze niechcacy wyslalam wiadomosc do Windowsa ze jestem na nielegalu...:( przez WMP...od tej pory wszystko jest nie tak...

Gość aleś
teraz dojebała :D czekaj jeszcze chwilę a całkiem ci zniknie winda :D

Hej Sebastos:) nie chce grzebac za bardzo w moim kompie, a jezeli to nic nie da? Chcialabym tylko zeby WMM pozbieral sie w sobie i zaczal dzialac jak kiedys, nawet probowalam zainstalowac nowego, ale te same problemy, dziala swietnie tylko nie chce zapisac mojej pracy

No ja mialem tez kiedys jakis maly problem i dopiero po zrobieniu formatu , czyli wgrania windowsa od nowa wszystko smigalo jak nalezy , czasem trzeba :) A przywracanie systemu robilas , moze by cos pomoglo ?

ja sie zawsze tego boje:) ale sprobuje przywracanie systemu, oby tylko mu niezaszkodzic. Ewentualnie chcialabym wgarac nowego wWndowsa, ale wiesz to bym musiala porzyczyc od kogos, ale tak mi glupio:)moze moj brat cos zaradzi