Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjlsjsl

Jakie są wasze nastroje po wypiciu?

Polecane posty

Gość fjlsjsl

Ja staję się sentymentalna i płaczliwa... a wy?

Gość łobuss
staje sie niewyżytym, dzikim kutasem ;0

Gość aha i achhhhh
jak sie spijam na blado, to sie spijam na smutno. jak sie spijam na czerwono, to na wesoło. Wiec nastroje krancowe zupełnie, i dobrze.

Gość nbvjnbvkjb
Ja jestem bardzo wesoła, wszystkich lubię, do wszystkich zagaduję itd :D Podbijam do ludzi i pytam, dlaczego nie gadamy na wydziale itd :D

Gość HRR
Zalezy, czasami robie sie smutna i refleksyjna, a czasami mam humorek, dusza towarzystwa, rozkrecam sie na maksa, w pozytywnym tego lsowa znaczeniu:)

Gość fjlsjsl
no właśnie jak jestem ze znajomymi to jestem wesoła, śpiewam i wszystkich obok siebie uwielbiam a np gdy piję z swoim przyjacielem lub sama, staję się sentymentalna i płaczliwa, stwarzam sobie własne bajki....

Gość Super- jestem wesola
kocham caly swiat i tancze, gorzej nastepnego dnia.

Gość fwqegf
zależy jak mnie ktoś nakręci, dzisiaj jest mi smutno

Gość 1652
Gadatliwa i wesola

Gość gość
ja sie robie bardzo uległa :O i czasem też ciesze ryja nie wiem nawet sama z czegopo dużym wypiciu.

Tak naprawde nastrój po spożyciu alkoholu jest indywidualną sprawą każdego z nas. Zależy to od charakteru osoby, humoru danego dnia, osób jakie z nią przebywają, sytuacji w jakiej się znajdujemy i od tzw. 'klimatu'....

Gość gość
robie rzeczy jakie bym na trzezwo nigdy nie zrobiła :O po wypiciu moge całować sie z kolegami albo z nieznajomymi, niestety miałam takie sytuacje, facet mnie sprowokował a że byłam najebunna i byłam odcięta od rzeczywistości to uległam :O

Gość smierdzacy klocek
jak wypije troche to jestem wesola i do wszystkich zagaduje, a jak wypije bardzo duzo to zazwyczaj niewiele pamietam ale znajomi mowili mi ze placzek i raz rzucilam sie do morza bo sie poklocilysmy z kolezanka

Kocham cały świat, wszystkim pomagam lub chcę pomóc. Po alkoholu wyłazi ze mnie potrzeba bliskości i marzę o przytulaniu. Ponadto mam zajebista gadkę, ejstem wygadana i nie mam zadnych kompleksów.

chętnie konwersuję z przystojynmi takswókarzami, ponad to mam chęć tańczyć i gadać, gadać, gadać, też częściej palę pety i kce mi siem tańczyć..............................................................................